Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Helsinkiläismies käveli kaatumatta jalkakäytävällä lähes kuusi metriä

Kyseessä on jalkakäytävien talvihoidon uusi Suomen ennätys. Miehen tulos, 574 cm, rikkoi aiemman ennätyksen miltei kahdella metrillä.

Jalkakäytävällä lunta, jäätä ja pysäköity kuorma-auto
Arkistokuvamme jalkakäytävä on erittäin turvallinen, koska jalankulkija ei mahdu liikkumaan sillä.

Uutissirkuksen jalkakäytävien talvihoito– ja rannemurtuma-asiantuntija Uolevi Ahonen sanoo, että kuluva talvi on ollut erinomainen ennätysten hätyyttelemiseen.

”Kun lämpötila sahaa päiväkausia nollan molemmin puolin, saadaan jalkakäytäviin mahdollisimman vähän kitkaa.”

Helsingissä kaupunki hoitaa kaikkien ajoratojen talvikunnossapidon eli aurauksen, suolauksen ja hiekotuksen. Jalkakäytävien ja pyöräteiden talvihoito toteutetaan sekä kantakaupungissa että lähiöissä enimmäkseen jälkihoitona, joka on Töölön tapaturma-aseman vastuulla.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.