Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Nyt on kummaa – juorulehdestä löytyi oikea uutinen!

Valtamedian nykyisin eniten tietolähteenään käyttämässä juorulehdessä julkaistiin äskettäin todella poikkeuksellinen artikkeli. Artikkelin kaikki faktat olivat oikein ja huolellisesti tarkastettuja, eikä jutussa ollut ainoatakaan kuvaa tisseistä.

Naisella on alusvaatteet
Kuva: Valeriya Boltneva/Pixabay

Asia on herättänyt valtavaa hämmennystä suuren yleisön keskuudessa, ja varsinkin sosiaalinen media pursuaa kommentteja, joissa vaaditaan päätoimittajan eroa ja kuohitsemista.

Tavoitimme lehden päätoimittajan puhelimitse ilman maskia.

“Meidän artikkeleillamme on erittäin korkeat laatuvaatimukset. Jokaisessa jutussamme tulee olla ainakin kaksi valhetta tai asiavirhettä sekä kolmesta kuuteen kirjoitusvirhettä. Ja valokuvien tulee olla otettuja suorasalamalla ja mielellään tärähtäneitä tai epätarkkoja”, päätoimittaja korostaa.

“Jostain syystä näin ei kyseisen artikkelin kohdalla tapahtunut. Otan asiasta täyden vastuun, ja olen jo aloittanut talonmiehemme avustuksella projektin, jossa tutkitaan, miten tällaiselta vältytään tulevaisuudessa. Esitän pahoitteluni, mutta korostaisin että minäkin olen vain ihminen, vieläpä krapulainen sellainen. Tissit.”

“Lähetääs pojat tonkimaan Marinin roskista!”

”Älä julkaise tuota viimeistä, ethän?”

Teksti: Pekka Hyvönen, Satiiriämpäri 2022 -kilpailija

Tämä teksti on mukana Uutissirkuksen Satiiriämpäri 2022 -kirjoituskilpailussa. Osallistu sinäkin ja voita ilmainen ämpäri! Voittaja ratkeaa Facebook-tykkäysten perusteella tammikuun lopussa. Lue toki kaikki kilpailujutut!Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.