Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Itseohjautuva auto vahvoilla kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi

Uutissirkuksen asiantuntijan mukaan itseohjautuva auto olisi nykyaikainen jatko Juho Kusti Paasikiven ja Sauli Niinistön viitoittamalla tiellä.

Googlen itseohjautuva auto
Kuva: Smoothgroover22 / Flickr Lisenssi: CC BY-SA 2.0

”Tämä voisi olla se valttikortti, jolla onnistuttaisiin täyttämään saappaat, joka Niinistön jäljiltä ovat todella isot”, sanoo Uutissirkuksen presidenttipeli- ja -tietotekniikka-asiantuntija Uolevi Ahonen.

Auton ehdokkuudesta ollaan kiinnostuneita muun muassa kokoomuksen eduskuntaryhmän piirissä, ja autoiluun liittyvistä vaalilauseista puolueen käyttämällä mainostoimistolla on aiempaa kokemusta.

Itseohjautuva auto tunnetaan myös erittäin hyvänä esiintyjänä. Näytteitä tästä on lukuisilla Youtube-videoilla. Useat kokoomusaktiivit ovat kokeneet auton esiintymiset niin vaikuttavaksi, että he näkevät sen tulevaisuuden presidentillisessä valossa.

”Kieltämättä itseohjautuvuus on hienoa ja myös taitavaa, ottaen huomioon vahvasti tunteita koskettavan aiheen, vallankäytön ja autoilun yhdistämisen”, Ahonen sanoo.

Itseohjautuvat autot kykenevät ympäristöään havainnoimalla etenemään ja suunnittelemaan reittinsä itsenäisesti. Ahosen mukaan tästä on lyhyt matka presidentiltä vaadittavaan itsenäiseen päätöksentekoon.

”Ja mikäli itseohjautuva auto parkkeeraa kahdeksitoista vuodeksi Suomen tasavallan presidentiksi, tämä voi vaikuttaa myönteisesti myös suhtautumiseen Helsingin kaupungin alittaviin tunneleihin, ehkä jopa keskustatunnelin uuteen tulemiseen.”

Aiheesta muualla:
Vuoden 2024 lähestyessä joka päivä yhä enemmän

Teksti: Ari Tahvonen, Satiiriämpäri 2022 -kilpailija

Tämä teksti on mukana Uutissirkuksen Satiiriämpäri 2022 -kirjoituskilpailussa. Osallistu sinäkin! Voittaja ratkeaa Facebook-tykkäysten perusteella. Lue toki kaikki kilpailujutut!

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.