Press "Enter" to skip to content

Teknologia

Radio-ohjelma paljastaa Urho Kekkosen salasanan

Kekkonen julkisti salasanansa varhain aamulla Hietaniemen hautausmaalla tehdyssä haastattelussa.

Salasanan sai selville Uutissirkuksen politiikan toimittaja Pertti Usva rutiininomaisella jokaviikkoisella juttukeikallaan. Salasanasta arvioidaan olevan hyötyä, mikäli kansalaisjournalismi saa sijaa myös keskustapoliitikkojen verkkosivuilla.

Kekkosen salasana ja kolme muuta salasanaa ovat kuultavissa Uutissirkuksen suuressa salasanalähetyksessä Yle Radio 1:ssä. Lisäksi ohjelmassa paljastetaan suuri siitoshanke, ulkoministereiden lähi-idän matka, Jari Sarasvuon naimakauppaprojekti ja aasialainen ydinvoimatarjous.

Uutissirkuksen suuri salasanalähetys kuunneltavissa Yle Areenassa 24.5.2010 asti.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.