Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Oppositiopuolueen kahvitarjoilu tyrmistytti viikonloppuna Kemissä

Puolueen epäillään juottaneen kannattajilleen ulkomaalaistaustaista kahvia ja siirtäneen sitä hankkimalla varojaan afrikkalaisille.

mies pahvikuppi ja -lautanen kädessään
Kahvi tuoksui puolueen tilaisuudessa.

”Kahvi haisi todella hyvältä, mutta yhdeksännen kupillisen jälkeen aloin aavistella, että jokin ei ollut kohdallaan”, kertoo paikalla koko lauantai-iltapäivän viihtynyt Asko Hillakorpi.

Kotonaan mies alkoi selvittää asiaa. Mitä pitempään hän googlasi, sitä enemmän hän järkyttyi.

”Olin ottanut kuvan kahvipaketista. Kävi ilmi, että kaikki kahvisekoitukseen käytetyt pavut olivat peräisin ulkomailta, ja suuri osa niistä Afrikasta!”

”Tämäkö on puolueen linja, että jäsenille mitään kertomatta siirretään meidän rahat tuohon maanosaan?”

Kun Hillakorpi vielä sai selville, että kahvipensaat olivat kotoisin Etiopiasta ja että arabit olivat kehittäneet hänen nauttimansa arabica-kahvilaadun, hän soitti itselleen ambulanssin.

”Mutta mitä tapahtui? Ne kieltäytyivät ottamasta minua hoitoon! Tätäkö on tämä maa nykyään, että kun kaikki rahat menevät ulkomaalaisten hyysäämiseen, niin tavallinen suomalainen ei enää saa edes pyytää vatsahuuhtelua lauantain ja sunnuntain välisenä yönä”, Hillakorpi kysyy.

Oppositiopuolueen järjestämä kahvitarjoilu oli osa sen kuntavaalikampanjaa. Asko Hillakorven mukaan hän aikoo haastaa puolueen istuvan puheenjohtajan seuraavassa puoluekokouksessa.

”Minä vaadin aitoa suomalaista kahvia puolueen tilaisuuksiin! Sellaista, jonka raaka-aineet ovat sokerijuurikas, ohra, sikuri ja voikukanjuuret.”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.