Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Vahva pelko: lapsi voi olla vähällä päästä Suomeen

Kreikkalaisella pakolaisleirillä oleskeleva lapsi uhkaa vakavasti maamme turvallisuutta.

Arkistokuvamme lapsi ei liity tapaukseen.

Lapsen aiheuttama vaara tuli ilmi, kun ministeri havaitsi toisen ministerin kertoneen televisiossa asiassa toimitun siten kuin hallituksen iltakoulussa oli keskusteltu, eli Suomen ryhtyneen selvittämään kykyään vastaanottaa perheettömiä alaikäisiä turvapaikanhakijoita pakolaisleiriltä.

Myös ainakin yksi hallituspuolueen ministeriryhmään kuulumaton kansanedustaja on yllättynyt ajatuksesta tuoda lapsi Suomeen.

”Nämä ovat tärkeitä asioita, sillä tehokas aikuisten ja lasten vastaanottamatta jättäminen kuuluvat toimivaan ääntenkalasteluprosessiin”, arvioi kansanedustaja, joka haluaisi nimensä julkisuuteen.

”Tarvittaessa poistan maasta vaikka oman äitini, jos sillä lailla saan yhdenkin äänestäjän lisää seuraavissa vaaleissa.”

Maamme suurimman oppositiopuolueen puheenjohtajan mukaan kreikkalaisella pakolaisleirillä oleskeleva lapsi ei ole lapsi ollenkaan vaan pikemminkin aikuinen. Puheenjohtaja tuntee asian, koska on käynyt henkilökohtaisesti keskustelemassa kaikkien leirillä asuvien 5000 lapsen kanssa.

”Ei voi olla niin, että se lapsi tuotaisiin tänne”, arvioi myös kioskilta iltapäivälehtien myyntitelineiden eteen polvistuneena tavoittamamme Suomen kovaäänisten miesten keskusyhdistysten liiton puheenjohtaja Tapani Karjalainen, jolle soitamme aina kun juttuihimme tarvitaan kansan mielipide.

”Lapsien määrä Suomessa on viime vuosina vähentynyt jyrkästi, mutta se on täysin eri asia kuin se, että vierasmaalainen lapsi tulisi tänne ja veisi tulevien pienten ikäluokkien työpaikat ja jokohan minuakin nyt viimein kysytään ehdokkaaksi vaaleissa.”Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.