Press "Enter" to skip to content

Talous

Kilpailutus tehostaa hätäkeskuspalveluja

Yleiseurooppalainen hätäkeskus alkaa vastata kaikkiin maanosan hätäpuheluihin. Kilpailutuksen voitti Euroopan 112-päivänä pakistanilainen Pakistani Teleservices.

Sisäasiainministeriön pelastuslaitososaston tehostamispäällikkö Rauno Palomäki on tyytyväinen kilpailutuksen lopputulokseen. “Vuositasolla yhteiskunnan säästöt ovat satoja miljoonia euroja. Ratkaisu poistaa myös viime vuosina esiintyneet työilmapiiriongelmat kokonaan.”

Pelastuslaitososaston tehostamispäällikkö Rauno Palomäen kotiin palokunta ehti uuden hätäkeskusjärjestelmän ansiosta vielä samana päivänä.
Pelastuslaitososaston tehostamispäällikkönä työskentelevän Rauno Palomäen kotiin palokunta ehti uuden hätäkeskusjärjestelmän ansiosta vielä samana päivänä.

Pakistanin Islamabadissa sijaitseva yleiseurooppalainen hätäkeskus hoitaa kaikki 27 EU-maan hätäpuhelut. Alkuvaiheessa keskuksessa työskentelee neljä työntekijää.

“Päivystäjämme pyrkivät vastaamaan vähintään 33 prosenttiin puheluista alle puolessa tunnissa myös ramadanin aikana”, Pakistani Teleservicen Suomen aluejohtaja Tiina Palomäki kiteyttää.

Pelastuslaitososaston tehostamispäällikkö Rauno Palomäki järjesti kotonaan eilen tulipalon testatakseen järjestelmän beta-version toimivuuden. “Linjan tekinen taso oli hyvä, hätäkeskus vastasi heti ja palokunta tuli sen viestinvälitystoimien ansiosta paikalle vielä samana päivänä”, Palomäki ylistää.

“Naapurit kantoivat pianoni ulos talostamme ja palokunnan miehet lupasivat vapaa-ajallaan auttaa sen kuljetuksessa uuteen kotiini, kunhan jostain sellaisen löydän.”

Aiheesta enemmän Uutissirkus-radio-ohjelmassa 11.2.2010. Älä kuuntele äläkä lataa Uutissirkus-ohjelmia Ylen nettisivuilta, koska niitä ei enää ole siellä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.