Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Keskustatunneli typistyi kokoomustunneliksi

Tapaus sattui eilen illalla Helsingin demareiden valtuustoryhmässä ja sitä jäivät suremaan ylipormestari Jan Vapaavuori (kok.) ja rakennusliike Lemminkäinen.

lunta sataa hiljalleen, muutama auto kadun varressa
Mikäli maanalainen tieyhteys rakennettaisiin, Töölön, Ruoholahden ja Jätkäsaaren vilkkaimmat väylät näyttäisivät tältä koko ajan.

Demariryhmän kanta tarkoittaa sitä, että Helsinki ei jatka kantakaupungin alittavan nelikaistaisen kokoojakadun suunnittelua. Vapaavuori oli tapahtumahetkellä pihalla. Hänen mukaansa Helsinki tuhoutuu, jos 1,4 miljardin euron hintaista tunnelia ei saada.

Tunneli olisi edistänyt kestävää kehitystä, eikä se olisi lisännyt päästöjä, koska sellainen virkamiesselvitys, joka kertoo päästöjen lisääntyvän, on vasta alustava.

Maanalaista väylää on jostain syystä nimitetty keskustatunneliksi, vaikka keskustalla onkin Helsingin kaupunginvaltuustossa vain kaksi paikkaa.

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 26.9.2019: Näin Sdp:n ratkaiseva kanta keskustatunneliin syntyi: ”Se oli ratkaisu menneisyydestä”Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.