Press "Enter" to skip to content

Talous

Riskirahoittajat innostuivat taksiyrittäjän elämyksellisestä kyytipalveluideasta

Taksiyrittäjä Veli Pellisen asiakas pääsee suoraan lentokentältä sinne minne ei ole menossa hinnalla jota ei haluaisi maksaa.

hytillinen sähkömopo, jonka kyljessä teksti: cheatingu.com the most reliable taxi service in Finland
Myös Uutissirkuksen emoyhtiö Cheatingu Consulting aloittaa pian taksitoiminnan Veli Pellisen viitoittamalla tiellä.

Täysin uudenlainen palvelu on ollut saatavilla Helsinki-Vantaalla lähes vuoden verran ja se on Pellisen mukaan osoittautunut valtavaksi menestykseksi. Useat yhdysvaltalaiset riskirahoittajat ovat jo ottaneet häneen yhteyttä.

“Nykypäivän kiireinen ihminen arvostaa elämyksiä ja niitä minä tarjoan”, Pellinen sanoo ja näyttää autonsa ikkunassa tasaminuutein vaihtuvaa hinnastoa.

“Lähtömaksu voi olla sata euroa. Aamupäivisin toisinaan minuutin ajan kaksi euroa ja illalla joskus kymmenen, joskus kaksikymppiä tai kaksi tuhatta.”

“Toisinaan on autossani takapenkki. Toisinaan ei. Joskus otan matkalaukut kyytiin, joskus asiakkaat. Kerran elokuun alussa otin kaikki matkalaukut, myös naapuritaksiin menijän pakaasit, ja asiakaspariskunnasta puolet eli isännän. Hän halusi päästä Taka-Töölöön joten vein hänet Keravan Ahjon kautta Vantaan Martinlaaksoon”, Veli Pellinen kertoo.

“Kun asiakas Martinlaaksossa esitti vaatimuksen päästä Töölöön, pyysin häneltä vielä 500 euroa, jotta suostuin jatkamaan matkaa. Perillä odotti toki yllätys: vein hänet takaisin lentokentälle, missä hänen vaimonsa häneen hymyillen katsahti. Taisi johtua siitä, että miehen korvista tuli siinä vaiheessa ei ainoastaan savua vaan suorastaan liekkejä.”

Pellinen aikoo laajentaa tarjontansa myös Kela-kyyteihin mikäli lentokenttäasiakkailtaan ennättää.

“Vanhat ja sairaat jos ketkä tarvitsevat uusia elämyksiä. Olen jo hankkinut kuorma-auton heidän kuljettamistaan varten. Pääsevät lavalle makuulle ja voihan siellä liikuntakykyisimmille pitää lavatanssitkin”, Pellinen arvioi ja näyttää autonsa takaluukussa jo nyt olevaa haitarilaukkua.

Surrealistiset taksit kuuluivat Liikenne- ja viestintäministeriön päätavoitteisiin, kun se uudisti taksilupakäytännön viime vuoden heinäkuussa. Myös Uutissirkuksen vastikään työnsä aloittanut kehitys- ja talousjohtaja Uolevi Ahonen on erittäin innostunut asiasta.

“Taksitoiminta on juuri se suunta, johon Uutissirkusta pitäisi kehittää. Jo emoyhtiömme domain cheatingu.com suorastaan huutaa taksipalveluja verkkosivuillemme”, Ahonen riemastuu ja näyttää puhelimestaan havainnekuvaa hytillisestä sähkömoposta, jonka hän pian hankkinee taksikäyttöön.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.