Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Uutissirkuksen jääkiekkokirjeenvaihtaja jätti kisat raportoimatta – löytyi iltapäivällä Myyrmäestä

Koko MM-kisojen ajan kadoksissa ollut Uutissirkuksen jääkiekko- ja sporttibaariasiantuntija Uolevi Ahonen löytyi varhain iltapäivällä länsivantaalaisesta ravintolasta.

Suomen lippu liheuu tangossa puolipilvistä taivasta vasten
Omien sanojensa mukaan Ahonen oli iloisesti yllättynyt ravintolan Suomi-henkisyydestä. Jopa Suomen lippu oli tangossa.

Ahonen onnistuttiin paikantamaan Myyrmäkeen, kun hän soitti Uutissirkukseen puhelun, jonka kestäessä hänen oli tarkoitus selostaa Leijonien loppuottelu.

“Koska loppuottelu oli päättynyt jo lähes vuorokautta aiemmin ja koska Uoleville varattu budjettikin oli jo ylittinyt useammalla tuhannella eurolla, päätimme paikantaa hänen puhelimensa. Paikannustiedoista kävi ilmi, että hän oli ollut koko MM-turnauksen ajan myyrmäkeläisessä pubissa”, Uutissirkuksen urheilu- ja sporttibaariosaston tuottaja Zände Mattila sanoo.

Ilmeisesti Ahonen oli riitaantunut Helsinki-Vantaan lentoasemalle mennessään taksinkuljettajan kanssa niin pahoin, että tämä oli jättänyt hänet kyydistään jo Pasilan rautatieasemalla. Ahonen oli jatkanut matkaansa junalla, mutta silminnäkijöiden mukaan hän oli pitänyt sen verran kovaa meteliä, että hänet oli heitetty kulkuneuvosta ulos Myyrmäessä. Ahonen ei kuitenkaan enää ollut havainnut olevansa junassa Suomessa vaan kuvitellut jo saapuneensa Slovakian Bratislavaan.

“Heti ensimmäisessä baarissa sain mukavan asennon kisojen seuraamiseen. Ihmettelin aluksi, kun tiskin ääressä ja pöydissä oli niin paljon suomalaista porukkaa, mutta arvelin niiden olleen kisaturisteja. Kun suomalaista olutta oli hanassa, henkilökunta puhui sujuvaa suomea ja meikäläinen bonuskorttikin kelpasi kassalla, niin jäin nautiskelemaan hyvästä palvelusta enkä osannut pitää kiirettä kiekkoareenalle menemisessä”, Ahonen kertoo.

Uolevi Ahosen kanssa oli sovittu, että hän tekisi Uutissirkukseen jääkiekon MM-kisoista 25 juttua.

“Ainoatakaan emme sitten lopulta saaneet”, Zände Mattila tiivistää.

Uutissirkus on jo päättänyt sanoa Ahosen irti kaikista nykyisistä tehtävistään.

“Huomisesta alkaen hän on lehtemme kehitys- ja talouspäällikkö.”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.