Press "Enter" to skip to content

Vierasmaa

Donald Trumpin twiitit maksumuurin taakse

Jatkossa Donald Trump joutuu maksamaan jokaisesta twiittauksestaan, kertoo Yhdysvaltain kongressin tiedottaja Pepe Lopez.

USA:n lippu, jonka liepeen alta näkyy sadan dollarin seteli
Kuva: Kalhh/Pixabay

Hänen mukaansa presidentin maksumuurin takaiseen twiittaamiseen ajauduttiin siksi, että jokainen hänen kirjoittamansa twiittaus murentaa maan uskottavuutta ja synnyttää vastenmielisyyttä sekä USA:ta että maan presidenttiä kohtaan.

”Kaikesta oman etumme ajamisesta huolimatta olemme onnistuneet luomaan meistä todella positiivisen kuvan sekä liittolaisena että kauppakumppanina, ja nyt yksi mies onnistuu toistuvasti tuhoamaan tämän PR-työn”, Lopez sanoo.

Presidentin maksumuuriksi on alustavasti ajateltu 200 000 dollaria jokaiselta twiitiltä. Trump ehti tuoreeltaan kommentoida ajatusta kahdella twiitillä.

“200 000! I am not that poor”, hän twiittasi myöhään viime yönä Suomen aikaa.

Puoli minuuttia myöhemmin hän palasi asiaan:

”I will make mexicans pay for my tweets!”

Teksti: Into Kirjonen, maakuntakirjeenvaihtaja, Yhdysvallat & Gilbert Granholm, päätoimittaja

Aiheesta muualla:
HS 14.5.2019: Trumpilta twiittien tulva: ”Sopimus Kiinan kanssa syntyy kun aika sopiva” – Osakekurssit kääntyivät nousuun
Yle 30.4.2019: Trump haluaa laskuttaa turvapaikanhakijoita hakemuksistaan

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.