Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Saara Aalto tai Darude eivät vakuuta – Kokemusasiantuntija: “Täysin lahjattomia”

Valkeakoskelainen Seppo Mäkinen ei pidä Saara Aaltoa minään. Asia kävi ilmi viime yönä kolmella keskustelupalstalla, jonne hän jätti mielipiteensä.

mies kävelee shortseissa Suomen lippu olallaan kohti talvista Senaatintoria
Mäkinen lähti heti herättyään torille Helsinkiin juhlistamaan oman näkemyksensä saamaa huomiota.

“Kyseessä on täydelinen anti talentti, joka ei osaa mitään”, Seppo Mäkinen kirjoitti.

Toimittajamme soitti Mäkiselle ja haastatteli häntä aamuviideltä, jotta saisimme aiheeseen liittyvän klikkiotsikon julki mahdollisimman joutuisasti.

“Aalto ei osaa laulaa, luistella, eikä yhtään mitään muutakaan. Täysin lahjaton”, Seppo Mäkinen jyrähtää.

Millä tavalla lahjattomuus käy ilmi?

“No kun se [Aalto] aina vain virnuilee sen pojalta näyttävän tytön kainalossa”, Mäkinen summaa.

Eivätkö korkeat sijoitukset Suomen ja Britannian laulukilpailuissa sekä mm. nykyinen menestys Dancing on Ice -televisiokisassa kuitenkin vaadi melkoisen määrän lahjakkuutta?

“Eivät.”

Manageri järkyttyi

“Onko Seppo Mäkinen todella tuota mieltä?!” Lontoosta tavoitettu Saara Aallon manageri ja kihlattu Meri Sopanen kysyy kauhuissaan.

“Tämä on todella hirveää. Meidän on istuttava alas ja mietittävä, mitä nyt tehdään”, hän huokaa hetken asiaa tuumattuaan.

“Ainakin luistimet pitää ensimmäisenä laittaa lukkojen taa, sehän on vaarallista päästää lahjaton ihminen jäälle. Ja Saarahan on sellainen, se vain menee tilanteisiin, eikä ajattele yhtään. Onneksi on valveutuneita kansalaisia. Emme voi tarpeeksi painottaa, miten tärkeitä tämän tason somevaikuttujat ovat”, Sopanen jatkaa.

Seppo Mäkinen on mielissään kuultuaan, että Aallon suhteen ryhdytään toimiin. Seuraavaksi hän aikoo ilmoittaa Nelosen Facebook-sivulla, ettei tiedä, kuka on Vesta.

“Lisäksi olen jo kommentoinut useiden Ylen uutisjuttujen perään, että Darudekaan ei osaa mitään. Kunhan ehdin kääntää saman lauseen norjaksi, ilmoitan Twitterissä Norjan yleisradioyhtiölle, että KEiiNO ei osaa edes plagioida saati sitten kirjoittaa omaa nimeään.”

Teksti: Marika Salonen, maakuntakirjeenvaihtaja

Aiheen vierestä muissa aviiseissa:
HS 5.3.2019: Epäily: Norjan tuore viisuedustaja on plagiaatti Suomen euroviisusta
IL 3.3.2019: Saara Aalto luisteli finaaliin Dancing on Ice -kisassa – teki hurjan pyöritystempun

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.