Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Lapsi kuoli nälkään

Tapaus sattui Jemenissä tänään aamupäivällä, mutta ei siitä sen enempää.

reikäleipä, jonka vieressä viivotin
Reikäleivän halkaisija on huomattavasti suurempi kuin modernin sirpalekranaatin.

Suomi on pyrkinyt nopeuttamaan tilanteen ratkaisua jo joitakin vuosia sitten myymällä kraatinheitinjärjestelmän Saudi-Arabiaan.

Pikku-uutisia aiheesta muissa aviiseissa:
SK 22.10.2018: Toimittajamurha: Merkel haluaa jäädyttää asekaupan Saudi-Arabiaan, Suomi empii
IL 16.10.2018: Maailman pahin nälänhätä 100 vuoteen uhkaa Jemeniä – ”Meidän pitäisi hävetä”
Yle 22.10.2018: Lakkopäivän lounaalla maistuivat omat eväät ja grillimakkara – “On tää ihan kivaa vaihtelua”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.