Press "Enter" to skip to content

Klikkiotsikot

Kansan mielipide: Niinistön luovuttava ehdokkuudesta

Sauli Niinistön pitäisi luopua presidenttiehdokkuudesta, jotta hänet voitaisiin nimittää Kekkoseksi, arvioi enemmistö Uutissirkuksen kyselyyn vastanneista.

Sauli Niinistö, Jan Vapaavuori ja pohjoismaiset kuninkaalliset Helsingin kaupungintalon parvekkeella
Vaikka istuva presidentti Sauli Niinistö onkin harjoitellut parvekevilkuttelua sekä Helsingin keisarina työskentelevän Jan Vapaavuoren että pohjoismaisten kuninkaallisten kanssa, kansa nimittäisi hänet mieluiten Kekkoseksi.

Niinistön kannatus Kekkoseksi on vahvaa. Kyselyssämme tämä vaihtoehto sai 56 prosentin kannatuksen.

Niinistön nimittämistä kuninkaaksi kannatti 22 prosenttia ja keisariksi niinikään 22 prosenttia. Uutissirkuksen kysely- ja vääristelyasiantuntija Uolevi Ahonen ei ole yllättynyt tuloksesta.

“Käytännössä Kekkosen ja kuninkaan tai Kekkosen ja keisarin ero saattaa kansan mielikuvissa olla hyvinkin pieni”, Ahonen arvioi.

“Kaikki nämä kolme voivat näyttäytyä valtaoikeuksiltaan yhtä voimakkaina ja sitä paitsi myös jokseenkin elinikäisinä tehtävinä.”

“Uutissirkuksen kysely suoritettiin Twitterissä ja siihen osallistui 18 ihmistä, joten kyllä tästä näin vaalien alla ainakin kissankokoisen otsikon saa aikaiseksi”, Ahonen kiteyttää.

Nettijulkaisun otsikko näkyy parhaiten kissan kokoluokassa, jos avaa jutun tietokoneella ja painaa riittävän monta kertaa yhtä aikaa ctrl + tai Mac-käyttöjärjestelmässä komento +.

Lue myös:
Uutissirkuksen Twitter-kysely 16.1.2018

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.