Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Lentomatkustajalta löytyi vain yksi käsimatkatavara

Tapaus sattui Finnairin Euroopan reitillä toissa viikolla. Se oli omiaan jouduttamaan lentoemännän työtä, koska hän sai suljetuksi yhden matkatavaralokeron kannen ilman tavaroiden uudelleenjärjestelyä.

lentoemäntä asettaa matkatavarahyllyn luukkua kiinni
Aki Laaksopuun nappaamasta kuvasta käy selvästi ilmi, että lentoemäntä sai matkatavarahyllyn kannen kiinni vain kevyesti painamalla. Hän ei joutunut edes järjestelemään hyllyllä olleita tavaroita uudelleen tai kuljettelemaan niitä toisiin lokeroihin.

Uutissirkuksen tavoittama silmännäkijä Aki Laaksopuu oli kiinnittänyt huomiota yhtä käsimatkavaraa mukanaan kuljettaneeseen miesmatkustajaan jo lähtöselvitysjonossa.

“Mies kantoi pikku reppunsa lisäksi vain yhtä matkalaukkua, jonka jätti matkalaukkuhihnalle”, Laaksopuu sanoo.

Miehen käsimatkatavara painoi selvästi alle kahdeksan kiloa.

“Tiedän sen, koska ennen lähtöselvitystä hän kaivoi matkalaukustaan digitaalisen käsivaa’an ja punnitsi reppunsa. Näin kaiken: 6,2 kiloa!”

Laaksopuu kertoo uteliaisuutensa heränneen niin paljon, että hän käveli miehen perässä läpi koko lentoaseman.

“Hän ei ostanut lentoaseman myymälöistä mitään, joten hän kulki lähtöportin läpi lentokoneen matkustamoon asti vain yksi käsimatkatavara mukanaan.”

Laaksopuu toivoo, että hänen kuvailemansa mies tunnistaisi itsensä tästä jutusta ja ottaisi yhteyttä.

“Olisi hienoa saada hänet seuraksi jollekin toisellekin lennolle! Hänen vähäisten kantamustensa ansiosta sain tällä kertaa sekä olkalaukkuni, reppuni että tietokonesalkkuni ja kuusi taxfree-myymälän muovipussia sopimaan helposti matkatavarahyllyille ja istuimien alle!”

Aiheesta muissa aviiseissa:
MTV 30.10.2017: Finnair alkaa punnita matkustajia ja käsimatkatavaroita lähtöporteilla
Yle 30.10.2017: Finnair alkaa punnita matkustajiaan – Tavoitteena saada todellinen käsitys kuormasta

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.