Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Lapsi irtisanoi päiväkodin Itä-Espoossa

Syynä dramaattiseen tekoon oli lapsen mukaan syvä luottamuspula päiväkodin henkilökunnan ja hänen itsensä välillä.

kaksi lasta siniset kurapuvut yllään lapioi keltaisella lapiolla vettä vesisateessa lätäköstä
Vielä maanantaiaamuna itäespoolaisen päiväkodin ulkoilu sujui kriiseittä.

Leenukka Trump, 6, irtisanoi päiväkodin varhain tiistaiaamuna. Päiväkodin henkilökunnan ja lapsen sekä tämän äidin välisen luottamuspulan lisäksi Trump mainitsi syiksi luottamuspulan hänen kavereidensa vanhempien välillä ja myös vanhempien ja päiväkodin henkilökunnan, Norjan, Ylä-Udmurtian ja päiväkodin Nipsu-ryhmän välillä.

“Lisäksi aamupuuro on pahaa ja klimppistä, enkä tykkää klimpeistä”, Trump toteaa.

Kriisitilanne kärjistyi jo maanantaina, kun päiväkodin pienimpien ryhmä Nipsut ryhtyi lakkoon vastustaakseen päiväunipakotteita.

Eskariryhmä Hattivatteja edustava Trump kertoo, että hänen tavoitteenaan on Nipsujen ylivallan murtaminen.

“Nipsut luulee olevansa muita parempia. Mut ei ne oo ku hemmetinmoisia sössöjä vaan”, Trump sanoo.

“Päiväkodin tädit ja sedät, Norja sekä Ylä-Udmurtia on tosityhmii. Vanhemmatkin on kans tyhmii”, Trump jatkaa.

Päiväkodin eskariryhmä Hattivatit on aloittanut vastalakon. Ryhmä vaatii sadesään kurahousupakotteiden välitöntä poistamista. Hattivatit uhkaavat lisäksi rakentaa muurin Nipsujen leikkipaikan rajalle.

“Isojen ja pienten leikkipihan välissä on kyllä jo nyt aita, mutta minä haluan tehdä siihen vielä toisen. Tänään. Hiekasta. Nipsujen oman hiekkalaatikon hiekasta.”

Nipsut ovat ilmoittaneet aikeistaan tehdä kurapallojen heittokokeita Hattivattien liukumäen välittömässä läheisyydessä.

“Koska Hattivatit on tyhmii” Nipsujen edustaja toteaa.

Vanhempien tänä iltana järjestämä kriisikokous päättyi ilmiriitaan.

“Noi on tyhmii”, totesi vanhempien edustaja toisista vanhempien edustajista, Norjasta, Ylä-Udmurtiasta tai päiväkodin henkilökunnasta.

Päiväkodin ryhmien lakkoilu- ja protestihaluttomat lapset ovat vallitsevista olosuhteista huolimatta päässeet vapaasti leikkimään keskenään ja päiväkodin takapihalle onkin rakennettu yhteisvoimin muhkea Länsimetro, jonka käytävillä on kiva leikkiä metroa tai hippaa.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtajaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.