Press "Enter" to skip to content

Kehitystoiminta

Yksi asiantuntija pääsi asevelvollisuustyöryhmään

Muut asevelvollisuuden tulevaisuutta selvittävän työryhmän jäsenet puolustusministeri Jyri Häkämies on nimennyt iltapäivä- ja talouslehdissä tai televisiossa näkemiensä kasvojen joukosta.

Ryhmässä työskentelevät siviilipalvelusmies Marko Ahtisaari, entinen Nokia-johtaja Pekka Ala-Pietilä, Nokia-Siemens Networkin lakiasiainjohtaja Kirsi Komi, Ylen toimitusjohtaja Mikael Jungner, asianajaja Outi Siimes, tutkija Anni Ojajärvi ja entinen mainostoimistonjohtaja ja juontaja Marko Parkkinen. Työryhmän pysyvä asiantuntija on kenraalimajuri Arto Räty.

Työryhmän puheenjohtajana on it-miljonääri Risto Siilasmaa.

Ryhmään valitut jäsenet eivät vielä ole kommentoineet, miten he kykenevät työskentelemään maanpuolustuksen asiantuntijan kanssa tai miten heillä ylipäätään on aikaa kuulua mihinkään työryhmään.

Timo T.A. Mikkonen, Jari Sarasvuo ja Jone Nikula eivät iltapäivään mennessään olleet ilmoittaneet kantaansa omaan rannallejäämiseensä.

Toisin kuin Carl Gustav Mannerheimin johtama työryhmä vuosina 1941 – 44, uusi kokoonpano ei pyri ratkaisemaan Aunuksen metsävarojen käyttöä suomalaisessa puunjalostusteollisuudessa.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.