Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Kankaanpäästä löytyi taidekoulu

Löytymistä vauhdittivat paikallisten asukkaiden epäilykset siitä, että kaikki ei ollut kaupungissa kohdallaan. Poliisi löysi taidekoulun myöhään tiistai-iltana.

poliisi seisoo nuhjuisen lava-auton vieressä
Yleisövihje johdatti poliisin taidekoulun jäljille. Arkistokuvamme tilanne ei liity tapaukseen.

Epäilyt heräsivät, kun muutamien ihmisten havaittiin kävelleen kadulla auringonlaskun jälkeen, näyttäneen vierasmaalaisilta ja ottaneen valokuvia. Tapahtuneen johdosta Kankaanpään poliisi kehotti asukkaita tarkkailemaan poikkeavuuksia ja raportoimaan niistä viranomaisille.

Myöhemmin selvisi, että poikkeavuudet olivat paikallisen taidekoulun opiskelijoita.

Löytö tuli sekä asukkaille että poliisille täytenä yllätyksenä, koska taidekoulu on ehtinyt toimia Kankaanpäässä vasta 52 vuotta.

1990-luvun loppupuolelta lähtien Kankaanpään taidekoulu on ollut osa Satakunnan ammattikorkeakoulua.

Taidekoulun löytymisestä ei ole tähän mennessä ehtinyt aiheutua henkilövahinkoja.

Aiheesta muualla:
HS 2.5.2017: Poliisin ilmoittama ”tiedustelu­toiminta” Kankaanpäässä paljastui vaihto-opiskelijoiden luontoretkeksi
Poliisi 2.5.2017: Kankaanpään poliisin päivittäistiedote
Satakunnan ammattikorkeakoulu: Taidekoulun kampus – Kankaanpään taidekoulu
Youtube (Onni Kovamäki): Kankaanpään traktoriralliaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.