Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Seksiakti järkytti uutispäällikköä

Pääkaupunkiseudulla ilmestyvän ilmaisjakelulehden uutispäällikkö järkyttyi julkisesta seksiaktista kuultuaan niin kovasti, että julkaisi asiasta uutisen neljä viikkoa myöhemmin.

Helsinkiläisessä ilmaisjakelulehdessä työskentelevä uutispäällikkö kuuli poikansa kanssa kävelyllä olleen miehen nähneen seksiä heinäkuun alkupuolella Helsingissä. Laakson kallioilla nähty seksin harrastaminen muistutti lehden haastatteleman miehen mukaan “suoranaisia orgioita”.

Helsingissä on runsaat puoli miljoonaa asukasta, ja heistä vain yhden on aiemmin havaittu olleen sukupuoliyhteydessä toisen ihmisen kanssa. Tapaus sattui vuonna 2007, kun keskeisten median edustajien vuokraamista helikoptereista havaittiin eteläsuomalaisen miespoliitikon harrastavan salaa seksiä helsinkiläisessä kerrostaloasunnossa.

Lue myös:
Poliitikko harrasti salaa seksiä Helsingissä

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.