Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Epäily: Donald Trump manipuloi Suomen euroviisumenestystä

Suomen poliisi on löytänyt vaihtoehtoisia faktoja, jotka todistavat Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin osuuden Suomen kehnoihin euroviisutuloksiin. Poliisin mukaan Donald Trump on hakkeroinut ääntenlaskentaa vuosikausia.

sormet liikkuvat mandoliinin kielillä
Hakkeroinnin syyksi epäillään pelkoa siitä, että vieraan maan menestys vieraalla mantereella saattaisi tuoda vieraita vaikutteita amerikkalaisiin soittolistoihin ja musiikkikulttuuriin.

“Trumpin lähipiiri ja Trump itse ovat jo vuosia onnistuneet tekemään tietomurtoja Euroviisujen pisteytysjärjestelmiin”, vanhempi konstaapeli Sulevi Veteläinen selventää.

“Hakkerointi alkaa jo Suomen esikarsinnoista, joista menestyskelpoiset laulut on suljettu hakkeroinnilla pois. Lopullinen niitti Suomen kohdalle tulee aina varsinaisissa Euroviisuissa. Hakkeroitu äänestyssysteemi estää Suomen laulajaa koskaan voittamasta”, Veteläinen lisää.

“Hakkerointi lienee ollut meneillään jo ennen Lordin voittoa, mutta se saavutti nykyisen laajuutensa sen jälkeen”, hän jatkaa.

Trumpin lähipiirin arvellaan myös auttaneen Yleisradiota, jotta karsintakilpailulle olisi löydetty mahdollisimman vaisu nimi.

Uutissirkuksen joiku-, kieku- ja kaikuasiantuntija Uolevi Ahonen arvelee, että Trumpin motiivina on pelko siitä, että erityisesti Suomen voitto olisi suuri uhka Amerikan omalle musiikkiteollisuudelle. Säkkijärven polkka, Iltatuulen viesti, Nuku pommiin ja muut suomalaiset kestohitit heikentäisivät amerikkalaisen populäärimusiikin valta-asemaa ja toisivat siihen vieraita vaikutteita kuten pahimmillaan mollikaihoa.

Trumpin ajama America First (Amerikka ensin) -ajattelumalli on lisäksi ristiriidassa Euroviisujen mahdollisen Finland First (Suomi ensin) -tilanteen kanssa.

“Tämä on todellinen uhkakuva, sillä Suomi ei voi olla ensin, koska Amerikka on”, Uolevi Ahonen kiteyttää.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Uutissirkus. Tosin kukaan ei tiedä miksi.

Teksti: Sirkku Selander, maakuntakirjeenvaihtaja

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.