Press "Enter" to skip to content

Uusimmat

Jeesus ilmestyi Talvivaarassa

Sotkamossa koettiin maanantaina ihme, kun Jeesus ilmestyi yllättäen Terrafamen kaivosalueelle. Jeesus kertoo, että hän aikoo muuttaa kipsisakka-altaan veden viiniksi.

vesihanasta valuu punaista nestettä viinilasiin
Jeesus sanoo, että viiniksi muutetut Terrafamen vedet voitaisiin tarvittaessa johtaa vesijohtoverkostoon suoraan Nuasjärven purkuputken päästä.

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) on erittäin kiinnostunut Jeesuksen tietotaidon käyttämisestä kaivoksen ympäristöongelman ratkaisemisessa. Ympäristötarkkailuraportteihin perehtynyt Jeesus suhtautuu tilanteeseen innostuneesti.

“Tämän vuoden heinäkuussa kaivosalueella oli varastoituna vettä noin seitsemän miljoonaa kuutiometriä, joten tästä tullee kaikkien aikojen suurin ihmetekoni”, Jeesus sanoo.

Jeesus ei vielä ole ilmoittanut, kuinka kauan hän voisi tehdä ihmeitä Terrafamessa. Yhtiö itse arvioi, että keskimääräiset sateet tuottavat kaivosalueelle joka vuosi noin kuusi miljoonaa kuutiometriä vettä, joka tulee voida käsitellä ja johtaa sieltä pois.

Talouspoliittinen ministerivaliokunta päätti vastikään antaa Terrafamelle 100 000 000 euroa lisää valtion rahaa. Jeesus kieltäytyi kommentoimasta, mikä on hänen osuutensa rahasta tai käytetäänkö sitä ylipäänsä hänen palkkioonsa.

Poliisin (ps) mukaan Jeesus syyllistyi laittomaan maahantuloon. Häntä epäillään myös alkoholilain rikkomisesta.

Aiheesta muualla:
Suomenmaa 15.11.2016: Sipilä Ylellä: Valtio voi saada Terrafamesta omansa takaisin
Yle 14.11.2016: Terrafamen kaivoksen alasajo ei ole enää vaihtoehto – Sipilä: “Sotkamossa on tehty ihme”
Kainuun Sanomat 14.11.2016: Humalainen traktorimies tukki Talvivaaran tien Sipilän vierailun aikaan
Yle 11.11.2016: Terrafamelle 100 miljoonaa lisää – Rahoitusneuvottelut käynnissä, voivat jatkua myös vuodenvaihteen yli
Terrafame Oy: Vesienhallinta. Ympäristövaikutusten arviointiohjelma, elokuu 2016Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.