Press "Enter" to skip to content

Uusimmat , Vierasmaa

USA:n vaalit on käsikirjoitettu etukäteen

Yhdysvaltain presidentinvaaleilla ei ole mitään tekemistä presidentin tai hänen valitsemisensa kanssa. Saamamme tiedon mukaan kyseessä on tv-formaatti, jonka hallitus myi salaisessa huutokaupassa NBC:lle.

kadun ihmisvilinää, New York
Arkistokuvamme on ajalta, jolloin vaalit olivat vielä rehellisiä ja ehdokkaat asiallisia: newyorkilaiset kiiruhtavat äänestämään Ronald Reagania.

Samainen yhtiö tuotti aikaisemmin Diili-nimistä (engl. The Apprentice) tv-sarjaa, jonka pääosan esittäjänä oli Donald Trump. Ohjelmasarjan loputtua Trump jäi työttömäksi ja hänelle piti keksiä uusi sarja, ja tämän vuoksi NBC sijoitti huomattavia summia hankkiakseen The President-televisioformaatin itselleen.

“The President -televisioformaatissa on Yhdysvaltain hallinnon valitsema presidentti. Hänen lisäkseen ohjelmaan valitaan mukaan yksi järkevä vaihtoehto ja erilaisia hulluja ja ärsyttäviä ehdokkaita. Tänä vuonna järkevän vaihtoehdon roolin sai Bernie Sanders ja muiden osien näyttelijät ovat tulleet varmastikin kaikille selväksi”, Uutissirkuksen juomaveden fluoraus- ja salaliittoasiantuntija Uolevi Ahonen kertoo.

Ohjelman tuotantoon on saatu mukaan Yhdysvaltojen kaikki hallinnonalat tiedustelupalvelu FBI:tä myöten.

“FBI:n tehtäväksi jäi tuoda sarjan loppuun jännitystä, jos varsinainen ehdokas saisi selvän etumatkan sarjassa esiintyviin näyttelijöihin. Tällä tuotantokaudella päätettiin käyttää sähköpostiin liittyvää juonenkäännettä. Seuraavan kauden loppuhuipennukset liittyvät suunnitelmien mukaan ehdokkaan käyttämiin virtuaalitodellisuuden palveluihin.”

Varo juonipaljastusta

Televisioformaatissa on tarkoitus huijata kansaa äänestämään järjenvastaisesti ja ohjelmasarjan lopuksi paljastaa kuinka helppoa heitä on huijata. Tuottajilta vuotaneiden tietojen mukaan ohjelman loppuun on lainattu Diili-sarjasta ”You’re fired”-lause, jonka Hillary Clinton toteaa Donald Trumpille tai Yhdysvaltain kansalle sarjan viimeisessä jaksossa.

Sarjan toteteutuksen tässä vaiheessa on toki vielä epäselvää, mitä ns. hulluja vaihtoehtoja äänestäneille ihmisille tehdään.

“Ehkä heidän katsotaan olevan kyvyttömiä tekemään päätöksiä omista tai muiden asioista. Kenties he pääsevät hallinnon johtopaikoille tai menettävät automaattisesti äänioikeutensa kymmeneksi vuodeksi, mikä taas saattaisi poikia kokonaan uuden formaatin”, Uolevi Ahonen arvioi.

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja

Aiheesta muissa aviiseissa:
Hetki hetkeltä Kainuun Sanomissa, Lappeenrannan ilmaisjakelulehdissä ja kaikissa mahdollisissa ja mahdottomissa muissakin julkaisuissa

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.