Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Alko asetti viinan myyntikieltoon

Alko on laittanut viinan myyntikieltoon, koska sen epäillään maistuneen pahalta Helsingin Pukinmäessä.

Arkistokuvamme leikattu konjakki ei liity tapaukseen.

Henkilökunta alkoi vetää viinaa hyllyistä heti, kun pahanmakuisen viinan havainnut asiakas oli ottanut yhteyttä Alkon myymälään. Asiakkaan mukaan pahanmakuinen viina oli pilannut hänen elämänsä.

“Viina oli niin pahaa, että sitä juodessa täytyi irvistää”, Alkosta pullon ostanut helsinkiläinen mies toteaa.

Alkon johto maistoi viinaa välittömästi asian tultua ilmi.

“Otin itsestäni samalla kännykuvan ja täytyy sanoa, että kyllä viina niin pahaa oli, että minäkin irvistin”, nimettömänä pysyttelevä Alkon johtoon kuuluva henkilö toteaa.

Alko perustettiin vuonna 1932. Kukaan sen myymälöissä asioinut ei ole koskaan aiemmin todennut viinan maistuvan pahalta. Alkolla on Suomessa yli 300 liikettä, josta viinaa ovat päivittäin ostaneet juopot, juopot toimittajat ja juopot iltapäivälehtien toimittajat.

Aiheesta muualla:
IS 4.3.2009: Sisuviinaa vedettiin AlkoistaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.