Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Madonnan keikkaliput eivät kiinnostaneet yleisöä

Madonnan Helsingin-keikka ei ole kiinnostanut yleisöä. Yli kolme miljoonaa suomalaista on jättänyt käymättä tänään Lippupisteen tai R-kioskin jonossa.

Useat miljoonat maamme asukkaat eivät ole myöskään tänään yrittäneet varata Madonnan konserttilippuja internetin kautta.

“En käy rock-, heavy-, iskelmä-, kansanmusiikki-, ooppera- tai minkään muunkaanlaisissa konserteissa”, Kouvolassa asuva tradenomi Markku Viitanen kiteyttää ja arvioi edustavansa tavoiltaan suomalaisten enemmistöä. “Lauantaisin käyn Kouvolan Prismassa ja ostan sieltä makkaraa, maitoa, maksalaatikkoa ja keskiolutta.”

Lippupiste on huomioinut suomalaisten suhtautumisen Madonnaan jo pääsylippujen määrässä. Se aikoo myydä konserttiin vain 80 000 lippua, jos jaksaa. Ensimmäisen lipunmyyntipäivän ensimmäisten kolmen aukiolotuntinsa aikana esimerkiksi Helsingin lasipalatsin Lippupiste sai myydyksi kymmenelle asiakkaalleen yhteensä 60 pääsylippua.

Takavuosina muutamia biisejä tehnyt Madonna vierailee Helsingin Jätkäsaaren tavarasataman vanhalla konttikentällä elokuun alussa.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.