Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

Pikaruokalasta löytyi lihaa

Hampurilaisravintolasta on löytynyt lihaa. Lihan havaitsi tamperelaisessa pikaruokalassa aterioinut asiakas. Hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Lihaerä painoi noin 40 grammaa. Sitä ei ollut tarkoitettu myyntiin. Tampereen Sammonkadulla sijaitsevan ravintolan johto korostaa, että se pyrkii pitämään tarjoamansa ateriat mahdollisimman terveellisinä.

Kuvassa oleva lehmällä ei ole tekemistä artikkelissa mainitun lihan kanssa, mutta Uutissirkus sai kuvan ilmaiseksi käyttöönsä tapahtumapaikalla olleelta psykiatrian erikoislääkäriltä.
Kuvassa oleva lehmällä ei ole tekemistä artikkelissa mainitun lihan kanssa, mutta Uutissirkus sai kuvan ilmaiseksi tapahtumapaikalla olleelta psykiatrian erikoislääkäriltä.

Asiakas kertoo järkyttyneensä syvästi lihahavainnostaan. Paikalla sattumalta ollut neuvokas psykiatrian erikoislääkäri antoi asiakkaalle heti kriisiapua. Hän asetti asiakkaan sohvalle makaamaan, missä tämä saattoi kertoa varhaislapsuudestaan.

Lihaerän asiakas mainitsi havainneensa pikaruokalan lattialla seinän vieressä.

“Se ilmestyi myyntitiskin takaa ja liikkui vauhdikkaasti”, asiakas toteaa.

Sekä asiakas, ravintolan vuoropäällikkö, psykiatrian erikoislääkäri että ohiajaneen bussin kuljettaja yrittivät saada kännykkäkameroillaan kuvan lihasta, mutta se ehti piiloutua sähkökaappiin. Onneksi psykiatrian erikoislääkärin kännykästä löytyi hänen viime syksynä nappaamansa lehmän kuva, niin saimme sentään jotakin lihaan liittyvää kuvitusta ilmaiseksi tähän verkkolehtemme artikkeliin.

Ravintolan vuoropäällikkö arvioi lihaerän olleen koti- tai metsähiiri.

“Metsähiirellä on isommat korvat kuin kotihiirellä, joten olisin kyllä tunnistanut sen, jos se olisi ollut paikoillaan edes hetken”, vuoropäällikkö sanoo.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.