Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Perussuomalaisten pallo ennusti vaalituloksen

Pääkaupunkiseudulla asuvan lapsiperheen isän mukaan perussuomalaisten mainosilmapallo ennusti lopullisen kuntavaalituloksen jo kaksi viikkoa ennen vaalipäivää.

Perussuomalaisten mainospallo pysyi katossa lähes 24 tuntia. Demarien, kokoomuksen ja keskustan palloista kaasua vuoti niin kiivaasti, että ne putosivat lattialle heti ensimmäisen yön aikana. Lapsiperheen isä toteaa, että pallovertailun virhemarginaali oli merkityksetön, vaikka vaalipäivän aamuna perussuomalaisten pallo ei ollutkaan enää suurin.

Ilmaa kaikkien puolueiden palloissa riitti vaalipäivään saakka. Kokoomuksen ja keskustan palloissa ilmaa oli eniten, perussuomalaisten pallo oli kooltaan vasta kolmas. Demarien mainospallo oli koko ajan kaikkein pienin.

Lapsiperhe on vaalitulokseen tyytyväinen. “Mukavaa, että Kokoomuksen kaltainen työväen asiaa ajava puolue vahvistui voimakkaasti täällä meidänkin perällä”, perheen isä kiteytti tunnelmansa huonosti nukutun yön jälkeen. “Perheen kuopuksella on ilmavaivoja ja esikoinen huutaa öisin muutoin vain. Aionkin soittaa valituksi tulleille ehdokkaille jo ensi yönä, jotta he tulisivat tutustumaan tilanteeseen.”

Lue kaikki lapsiperheen vaalipalloa koskeva uutisointiTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.