Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Keskustalla kookkain keskiviikkoaamuna

Keskustalla on kookkain. Tämä kävi ilmi keskiviikkoaamuna lapsiperheen olohuoneessa, jonka lattialle sen puolueilta saamat mainosilmapallot olivat vajonneet.

Keskustan pallon suurin läpimitta on noin 20 senttimetriä. Lähes tasakokoisina keskustalaisten kanssa ovat säilyneet perussuomalaisten ja Kokoomuksen kaasupallot. Demarien pallo on menettänyt kokoaan selvästi muita nopeammin.

Mikäli demarien ilmapallo vuotaa entiseen tahtiinsa, se lienee täysin tyhjä jo ennen viikonloppua. Vaikka perussuomalaisten pallo säilyttikin pari päivää sitten nosteensa parhaiten, se menettää ilmaa nopeammin kuin Kokoomus tai Keskusta.

Pääkaupunkiseudulla asuva lapsiperhe on koonnut kaikki vaalipallot olohuoneeseensa, jotta niiden tarkkaileminen käy kätevimmin. Uutissirkuksen toimittaja Zände Mattila raportoi puolueiden pallojen tilanteesta, mikäli niihin tulee muutoksia. Porsche Mäkinen ei nyt ehdi, sillä hän joutuu omistautumaan lähipäivät oman osakesalkkunsa paniikinomaiseen tyhjentämiseen.

Mäkisen osakesalkku on mennyt puolessa vuodessa 46 prosenttia , vaikka hän onkin käyttänyt suurimman osan työ- ja vapaa-ajastaan Karo Hämäläisen ja Kim Lindströmin pörssikirjoitusten seuraamiseen.

Seuraa vaalipallojen tilaaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.