Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Perussuomalaisten noste heikkeni

Perussuomalaisten noste heikkeni nopeasti lapsiperheen kotona maanantaiaamupäivällä. Puolueen pallo vajosi lattialle kello kymmenen jälkeen.

Lapsiperheen isä ei ollut tapahtuneesta mielissään. “Kaikki eilen ystävinämme esiintyneet puolueet ovat nyt pettäneet meidät. Enää kiinnostaa vain se, kuinka nopeasti kaasupallot tyhjentyvät kokonaan.”

Uutissirkus seuraa viiden puolueen lapsiperheelle sunnuntaina lahjoittamien kaasupallojen tilaa herkeämättä. Lapsiperheen isän mukaan on mahdollista, että hän tekisi vanhimman tyttärensä kanssa vielä toisen matkan sellaisille seuduille, joissa puolueet pyrkivät ystävystymään äänestäjien kanssa.

“Jostain kumman syystä esimerkiksi Koivukylän rautatieasemalla tai Jakomäen ostarilla kukaan ei jaa ilmapalloja. Tietääkseni Korsossa tai Kontulassakin asuu lapsiperheitä vaikka kuinka, mutta sieltä on tehtävä vaivalloisia matkoja ystävystyäkseen puolueiden kanssa edes hetkellisesti.”

Seuraa vaalipallojen tilaaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.