Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu , Uusimmat

Miehen uusi ruokavalio oli tuhota perheen

Miehensä ruokavalioon rahkaa ujuttanut vaimo alkoi katua tekoaan vasta huomattuaan, että puolison vartalossa tapahtuneiden muutosten jälkeen mikään ei pysynyt entisellään.

makkarapaketti, b-luokan ruokamakkara
Vasta paluu perinteisempään lautasmalliin palautti perheen elämän ennalleen.

”Aluksi hän hieman ihmetteli käsivarsiaan, kun viisitoista vuotta sitten Anttilasta ostettu flanellipaita alkoi kiristää hauisten kohdalta”, linja-autonkuljettajana työskentelevän Unto Tammisen vaimo Merjatuulikki Tamminen kertoo.

“Unto oli koko elämänsä kerännyt rasvaa keskikehoonsa, mutta hän alkoi havaintonsa jälkeen pitää kirjaa hauiksensa ja vyötärönsä ympärysmitoista. Kirjanpidosta näkyi, että hauis kasvoi ja vyötärö kapeni koko ajan.”

Merjatuulikki Tammisen mukaan mies kummasteli tilannetta ja pelkäsi jopa syövän mahdollisuutta.

“Oli todella outoa, että monen vuoden aikana rakennettu keskikeho katosi todella nopeasti. Kaikki ruokaan uhraamani rahat tuntuivat häviävän savuna ilmaan”, Unto Tamminen vahvistaa.

Kun Unto oli soittamaisillaan lääkärille, Merjatuulikki tunnusti, että oli tarkoituksellisesti muuttanut miehensä aterioiden ja eväspakettien sisältöä, lakannut laittamasta termospullon kahviin yhdeksän sokeripalaa ja houkutellut miehensä syömään rahkaa.

“Unto vastaanotti avautumiseni vaiteliaana, ja arvelin, että kaikki oli kohtuullisen hyvin. Ruokavalion muutoksen todelliset seuraukset olivat kuitenkin vasta alkamaisillaan ja ne olivat rajuja”, Merjatuulikki Tamminen sanoo.

Matkustaessaan miehensä kuljettamalla bussilla kaupunkiin Merjatuulikki huomasi, että ainakin kaksi naista jutusteli auton ratissa istuneelle Untolle tuttavallisesti, “vaikka molemmat olivat reilusti alle kolmekymppisiä.”

Käynti tanssiravintolassa sai vaimon huolestumaan lopullisesti.

“Naistenhaun aikana mieheni luona oli jatkuva jono”, Merjatuulikki Tamminen kertoo.

“Tuolla hetkellä suomut putosivat silmistäni, lähdin heti taksilla lähimmälle auki olleelle huoltoasemalle ja ostin kaapit täyteen ranskanperunoita ja b-luokan ruokamakkaraa.”

Tällä hetkellä Unton paino on pikku hiljaa palailemassa takaisin 130 kilon hujakoille eikä hänen hauiksissaankaan enää juuri ole turvotusta.

“Ja mitä olen mieheni bussikyydeissä kaupunkiin mennessäni istunut, niin naismatkustajatkaan eivät enää ota häneen kontaktia muutoin kuin pois jäädessään ja silloinkin vain stop-nappia painamalla.”

Teksti: Teppo Tasanen, maakuntakirjeenvaihtaja & Gilbert Granholm, päätoimittaja

Aiheesta muissa aviiseissa:
TS 27.10.2014: Tutkimus: Kaukoliikenteen kuljettajien uuma kapeni viisi senttiä

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.