Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Mies heräsi pirteänä maanantaiaamuna

Kokkolalainen tehdastyöntekijä koki elämänsä yllätyksen tuntiessaan itsensä levänneeksi herätyskellon soidessa varhain maanantaiaamuna. Miehellä ei ollut aiempaa kokemusta vastaavista tilanteista, joten hän yritti normalisoida olonsa torkkumalla vielä hetken.

syysaamu pirteä koittaa
Miehen koko perhe tunsi itsensä pirteäksi jo ennen kello yhdeksää ensimmäisenä syysloman jälkeisenä aamuna. Lääkäri ei sulje epidemian mahdollisuutta pois.

Kun uni ei tullut silmään, mies hakeutui työterveyslääkärin vastaanotolle.

Työterveyshuollossa häntä ei aluksi otettu tosissaan, koska lääketiede ei ole törmännyt tapaukseen, jossa aikuinen henkilö olisi herännyt arkiaamuna pirteänä ja hyvin levänneenä. Mies kuitenkin vaati päästä lääkärin juttusille, sillä epäili jonkun kaataneen yön aikana hänen suuhunsa energiajuomia tai ainakin amfetamiinia.

Lääkäri arvioi haukotustensa välillä, että miehen olotila johtui sunnuntai-illan varhaisesta nukkumaanmenoajasta sekä viikonloppuna nautitusta raikkaasta ulkoilmasta. Lisäksi mies oli lastensa syysloman kestäessä viettänyt aikaa perheensä kanssa ja syönyt säännöllisesti ja terveellisesti. Mies poistui lääkärin vastaanotolta työpaikalleen ja hämmästytti kollegojaan olemalla täysin hereillä ja energinen jo ennen ensimmäistä kahvitaukoa.

Miestä hoitanut lääkäri epäilee pienimuotoista epidemiaa, koska myös perheen lapset hakeutuivat kouluterveydenhuoltoon aamun tunteina saavuttuaan kouluun ajoissa ja tunnettuaan itsensä tarmokkaiksi jopa päivänavauksen aikana.

Miehen vaimo suhtautuu tapaukseen kaikkein rauhallisimmin ja toivoo vastaavaa sattuvan joskus toisenkin kerran, sillä mies oli pirteydenpuuskassaan keittänyt puolisolleen kahvia ja tyhjentänyt tiskikoneen ennen lääkäriin lähtöään.

Teksti: Eerik Jokivirta, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
21.10.2013: Löysi keittiöstään kaksi lasta – oli myöhästyä lentokoneesta

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.