Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri , Uusimmat

Työmatkalainen puhui vierustoverilleen

Lähes 30 vuotta samaa työmatkajunaa käyttäneet miehet ovat keskustelleet keskenään. Tapaus sattui Riihimäeltä Helsinkiin matkalla olleessa lähijunassa varhain tänä aamuna.

VR:n lähijuna kiitää kohti Tikkurilaa
R-junassa matkustanut mies ryhtyi puhumaan vierustoverilleen aamuseitsemän tienoilla hieman ennen Tikkurilaa.

“Panin miehen merkille heti kun hän nousi kyytiin”, kertoo 27 vuotta lähijunavuorolla työmatkansa tehnyt nainen, joka on tilanteen ainoa silminnäkijä.

“Tavanomaisesta poiketen miehellä oli mukanaan kookas kassi, jonka hän asetti lattialle jalkojensa väliin.”

Naisen mukaan mies alkoi yllättäen puhua, kun juna lähestyi Tikkurilaa.

“Kun hän nousi ikkunapaikaltaan jäädäkseen pois, kassi hipaisi käytävän puolella matkustaneen miehen polvea.”

Nainen sanoo havainneensa selvästi, että mies katsoi laukkuaan ja sanoi “oho, anteeksi” ja että hänen vierustoverinsa käänsi silmänsä omiin jalkineisiinsa ja vastasi: “Ei se mitään.”

VR ei iltaan mennessä ollut saanut tietoa tapahtuneesta, mutta yhtiön tiedottajan mukaan jo puhuvat konduktöörit aiheuttavat toimittajien yhteydenottoja aivan riesaksi asti.

Lue Uutissirkuksesta myös:
5.3.2013: Kerrostaloasukas joutui katsekontaktiin Vantaalla
7.3.2009: Bussinkuljettaja puhui matkustajille

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.