Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet , Uusimmat

Nainen oli tyytyväinen postimyyntivaatteeseen

Nainen onnistui tekemään nettikaupasta vaateostoksen, jota hän ei joutunut palauttamaan. Tapaus sattui Kokkolan Kälviän lähistöllä viikko sitten.

Asiamiespostin asiakas avaa pakettia
Ann-Britt Mäkinen avaa nettikaupasta shoppailemansa vaatepaketit useimmiten heti asiamiespostin nurkalla.

“Kun avasin paketin, huomasin ensimmäiseksi, että asusteen väri oli sama kuin kaupan nettisivujen kuvassa. Sovituksen jälkeen hämmennyin vielä enemmän: vaate ei ollut suuri eikä pieni, ei liian löysä eikä tiukka vaan minulle täsmälleen sopiva”, Ann-Britt Mäkinen, 37, sanoo.

Tapaus on ehtinyt kummastuttaa tutkijoita eri puolilla maailmaa. Useimmat heistä ovat suhtautuneet Mäkisen kertomukseen epäilevästi.

“Ei ole minun vastaani milloinkaan tullut mitään tällaista”, MIT-yliopiston puuvillanjalostus-, tekokuitu- ja alihankintakudelmatieteen professori Robert Williams arvioi.

“Kyllä tämä totta on”, Mäkinen kiihtyy.

“Näettehän te itsekin, että nämä juuri postipaketista ottamani mustat yhden koon sukkahousut ovat minulle niin sopivat, että niitä ei tarvitse vaihtaa.”Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.