Press "Enter" to skip to content

Talous

Tavaratalosta löytyi kotimainen tuote

Mies arvelee löytäneensä Hulluilta Päiviltä tavaran, jota ei ole tuotettu Kaukoidän halpatyövoimalla. Stockmann ei vielä ole vahvistanut asiaa.

Vantaalaismies ei suostunut paljastamaan tavaratalosta löytämänsä kotimaisen tuotteen tämän tarkempaa sijaintia.
Vantaalaismies ei suostunut paljastamaan myymälässä havaitsemansa kotimaisen tuotteen tämän tarkempaa sijaintia.

Vantaalta kotoisin oleva mies ei lukuisista kyselyistä huolimatta ole suostunut paljastamaan, mistä tavarasta oli kyse. Aamupäivän aikana jo kaksi teollisuustuotantoon investoivaa pääomasijoittajaa on tarjonnut miehelle korvausta hänen tiedoistaan, jotta he voisivat ostaa tuotteen valmistajan ja siirtää sen toiminnan Kiinaan.

Mies ei ostanut hyllyssä havaitsemaansa kotimaista tavaraa, koska hänellä oli kiire kuulemaan työpaikkansa yt-neuvottelujen tuloksia. Hän mainitsi valitsevansa koriinsa vain tuotteita, joiden hinta miellyttää häntä.

“Ei voi olla niin, että minun pitäisi jostain merkkipuhelimesta maksaa yli kolmesataa tai puserosta yli viisikymppiä, kun omat kuukausiansioni yltävät vaivoin kolmeen tonniin”, mies arvioi.

“Ja voi vain kuvitella, miten vähän yrityksille jäisi katetta, jos ne joutuisivat tehtailemaan esimerkiksi 60-tuumaisia taulutelevisioita valtiossa, jossa työntekijöille pitää maksaa sellaista palkkaa, että nämä voivat itse edes haaveilla ostavansa tavaran, jota valmistavat työkseen.”

Suurin osa eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten kauppojen asuste-, lelu- ja elektroniikkavalikoimasta kuuluu siirtomaatavaroihin, jotka on tuotettu pääosin Kaukoidässä.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.