Press "Enter" to skip to content

Talous

Toivo Sukari on köyhä

Liikemies Toivo Sukari on köyhä. Sukari paljasti varattomuutensa äskettäin Uusi Suomi -verkkolehdessä.

Masku-kalustetalojen ja Ideapark-rakennushankkeiden isä Toivo Sukari kamppailee köyhyyden porteilla. Sukari valmistelee parhaillaan Ideaparkin pystyttämistä Kiiminkiin, mutta hänen Pieksämäelle hahmottelemansa kauppakeskuksen rakentaminen ei vielä ole ajankohtaista eikä varmaakaan.

Sukari sanoo Uuden Suomen haastattelussa, että hänellä ei ole varaa rakentaa kahta kauppakeskusta yhtä aikaa.

Sukarin köyhyys tuli ilmi, kun Uutissirkuksen sisältötuotantoyrittäjä Porsche Mäkinen silmäili sattumalta Uusi Suomi -verkkolehteä.

“Yritin löytää netistä naisten uimapukukuvastoja, kun hakukone johdatti minut yllättäen tuohon verkkolehden juttuun”, Mäkinen valaisee artikkelinsa syntyä.

Toivo Sukari on viime vuosina tullut tunnetuksi tavastaan rakennuttaa suuria kauppakeskuksia lähes asumattomille seuduille. Hänen toimiaan kannattaa myös Suomen pääministeri Matti Vanhanen.

Konsulttitoimisto tarjosi uutta suunnitelmaa

Ainakin yksi suomalainen konsulttitoimisto on jo reagoinut Sukarin paljastukseen. Toimisto on laatinut kokonaan uuden suunnitelman kauppakeskuksen prototyypiksi. Suunnitelman peruslähtökohtana on pidetty sitä, että yksi varojensa niukkuudesta kärsivä mies pystyisi yhtä aikaa toteuttamaan kaksi prototyypin mukaista rakennushanketta.

Uusi kauppakeskusmalli on tähänastisia huomattavasti edullisempi. Se soveltuu myös entistä paremmin haja-asutusalueiden rakennuskantaan.

Aiheesta lisää:

Uuden Suomen artikkeli Toivo SukaristaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.