Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Kokoomusnuorista löytyi yksi nuori

Asia käy ilmi Kokoomuksen nuorten liiton vuoden 2014 tavoiteohjelmasta, jonka mukaan mopon suurin sallittu nopeus tulisi nostaa 60 kilometriin tunnissa.

Arkistokuvamme moottoripyöräilijää oli vaikeaa havaita, koska rekisterikilpeä lukuunottamatta hänen ajoneuvonsa oli täysin alkuperäiskuntoinen.
Itäespoolainen Veetionni Pärnänen menisi vielä pitemmälle kuin kokoomusnuoret: moottoriajoneuvojen rekisteröintipakko pois ja ajokortti-ikä 15 vuoteen.

Nuoret ovat ottaneet tiedon kokoomusnuorten nuoresta jäsenestä rauhallisesti vastaan. Tilanne on herättänyt eniten pelkoa perussuomalaisissa, joilta nuoren kokoomuslaisen olemassaolo saattaa syödä erityisesti seuraavissa vaaleissa ensimmäistä kertaa äänioikeutettuna olevien ääniä.

Jussi Halla-ahon (ps) on ollut erittäin vaikeaa pidätellä pettymystään kuluvalla viikolla, koska hän ei vuosia jatkuneelta tummaihoisten ihmisten Suomeen kotoutumisen hankaloittamiseltaan ole ennättänyt havaita, että maassamme on lukumääräisesti paljon enemmän mopon omistavia kuin vierasmaalaisia vierastavia nuoria.

“Tärkeintä olisi, että löytyisi puolue, joka alentaisi ajokortti-iän 15 vuoteen, niin sitten isäni voisi äänestää sitä, jotta hän voisi ostaa minulle suoraan auton eikä mopoa tai moottoripyörää ollenkaan”, koulumatkaltaan itäespoolaisen yläkoulun lähistöltä tavoittamamme Veetionni Pärnänen, 14, kiteyttää.

Lue Uutissirkuksesta myös:
30.10.2012: Lähes 10 000 maahanmuuttajaa sai valtuustopaikan

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 11.9.2013: Katainen Kiinassa: Kokoomus eri mieltä kuin nuorisojärjestö – puhuttelusta ei vielä päätöstä
Perussuomalainen 10.9.2013: Kokoomusnuorilta “kyllä” teinien kiihdyttämiselle – mopoille uudet huippunopeudet
HS 10.9.2013: Kokoomusnuorten ensi vuoden ohjelmassa vieläkin rajumpia linjauksiaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.