Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Cheekin kohupaljastus: Olin nuorena lapsi

Taapero ja potkuauto
Esimerkiksi käveleminen ja autoiluun liittyvä hienomotoriikka tuottivat Cheekille vaikeuksia taaperoikäisenä.

Lahtelaislähtöinen träppääjä Cheek “Tiihonen” on kertonut koskettavasti kuinka hän oli nuorena lapsi.

“Se oli hirveää. Alkuun en osannut kävellä saatikka jokeltaa”, Cheek paljastaa.

Myös ulosteet housuissa olivat suuri järkytys nuorelle Cheekille.

“Kamala sotku!” sanoo hygieniastaan tarkka artisti.

“Onneksi kasvoin ulos lapsuudesta ja löysin Vuittonin, Guccin ja Bentleyn”, taiteilija jatkaa.

Räppärin ulostulo on otettu hyvin vastaan muiden muassa Mannerheimin lastensuojeluliitossa, joka on ajanut lapsuuden asiaa jo vuosikymmenet. Toiminnanjohtaja Tuula Mannerheim-Askainen arvioi, että on hyvä kun asioista puhutaan oikeilla nimillä ja kissa nostetaan pöydälle.

“Lapsuus on kuitenkin nuoruuden ja vanhuuden ohella räppärin elämän vaikeinta aikaa, ja sitä on turha yrittää peitellä”, Mannerheim-Askainen kiteyttää.

Teksti: Palle Holopainen, maakuntakirjeenvaihtaja

Lue Uutissirkuksesta myös:
20.12.2012: Rokkari ylisti räppäriä Facebookissa

Aiheen vierestä muissa aviiseissa:
IL 21.8.2013: Arhinmäki lyttää Cheekin Gloriassa: “Hirveää sontaa”
IS 21.8.2013: Gloria: Paavo Arhinmäki haukkuu Cheekin – “Hirveää sontaa”

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.