Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Rokkari ylisti räppäriä Facebookissa

Nuori ja vihainen rokkarimies Viuhka aiheutti kommentointiryöpyn kehumalla oikeistoräppäri Juuston internetissä.

Rokkari Viuhkan fanien kommenttivyöry osoitti yksiselitteisesti, että ainakin hänen autonsa, hampaansa, entinen tyttöystävänsä ja viisikielinen kitaransa ovat paljon laadukkaampia kuin hänen itsensä kehuman räppäri Juuston mitkään ominaisuudet tai omaisuudet.

“Oikeistoräppäri Juusto on tosi fiksu tyyppi. Jep, yleensä tälläisten tyyppien ura kestää pitkään. Toivotan hänelle onnea ja menestystä”, Viuhka kirjoittaa.

Rokkarimies osui päivityksellään arkaan paikkaan. Hänen FB-profiiliaan seuraa toistakymmentä ihmistä, jotka pahoittivat mielensä Juustoon kohdistuneista röyhkeistä kehuista.

Päivitys sai aikaan kommentointivyöryn, joissa kilvan muistutettiin ja kehuttiin Viuhkaa itseään, hänen autoaan ja hampaitaan Juustoa paremmiksi.

“Heti soittivat iltapäivälehdistä ja kysyivät kommenttia”, Viuhka kirjoittaa viisi minuuttia edellisen tilapäivityksen jälkeen myös Twitterissä.

Erittäin mielenkiintoiseksi äityneestä muusikoiden kehumisesta ovat raportoineet useat verkkolehdet. Keskusteluun osallistui muiden muassa aiemmin tuntematon hevi-iskelmälaulaja Jane omalla Facebook-sivullaan.

“Olen samaa mieltä kuin minua kehunut mies asemaravintolassa: Viuhka on Suomen paras muusikko, parempi kuin mikään juusto”, Jane kirjoittaa. Hän antaa myös Viuhkalle tärkeän vinkin: liian avoimesti kehuvat FB-kaverit voi poistaa painamalla delete-nappulaa.

Lappeenrantalainen parrakas kitarasankari Jone puolestaan murskaa kaikki aiemmat kommentit katsomalla asiaa uudesta näkökulmasta. ”Mie ite oon täyttä shittii”, hän huutaa itsekseen.

Uutissirkus seuraa kehumistilanteen etenemistä Facebookin ja Twitterin lisäksi ainakin Meteli.netissä ja pakkohan meidän kyllä toisaalta on asiantuntijafoorumeista myös Afterdawnia, MuroBBS:ää ja Vauvan ja Kaksplussan keskustelupalstaa sekä Googleplussaakin tarkkailla.

Teksti: Raivo Nauris, maakuntakirjeenvaihtaja

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 23.12.2012: Röyhkä ja Cheek – Partaradikaali käy porvarin hermoille

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.