Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Kaivinkoneurakoitsija yllätti lähipiirinsä ilman Facebookin apua

Päijäthämäläinen maansiirtoalan yrittäjä kaivoi olutpullollaan niin syvän kuopan, että hänen kaivinkoneensa upposi siihen kokonaan.

Aimo Monttumäen tyhjällä olutpullolla kaivaman kuopan laajuus yllätti hänet itsensäkin. Samoin se, että yksikään putki, kaapeli tai naapuritalo ei vahingoittunut tempauksen aikana.
Aimo Monttumäen tyhjällä olutpullolla kaivaman kuopan laajuus yllätti hänet itsensäkin. Samoin se, että yksikään putki, kaapeli tai naapuritalo ei keikahtanut kaivantoon tempauksen aikana.

Urakoitsija Aimo Monttumäki teki tempauksensa täysin vailla minkäänlaista Facebook-ryhmää tai sen saamia tykkäyksiä. Hän päätti uskomattoman suorituksensa myöhään maanantai-iltapäivällä lähes 121 tunnin kaivamisen jälkeen.

“Helatorstain aattona kello 14.11 tuli yhtäkkiä mieleeni, että kylläpä tämäkin duunipäiväni oli poikkeuksellisen syvältä”, Monttumäki kertoo.

“Kun silmiini sattui työmaan laidalta tyhjä olutpullo, otin sen käteeni ja ryhdyin kaivamaan sillä kuoppaa maahan.”

Monttumäki lopetti kaivamisensa maanantaina kello klo 14.57 kun hän oli kauhonut maata pullolla kaivinkoneensa ympäriltä ja alta siinä määrin että koko kaivinkone kaksine kauhoineen, hänen kuorma-autonsa ja kolme vaihtolavaansa olivat lopulta kadonneet maan uumeniin.

Aimo Monttumäen yritystä päättää työviikkonsa hieman muista viikoista poiketen on jo ehditty pitää eri puolilla maata onnistuneena.

”Masa” Kempeleeltä, kaivinkoneenkuljettaja, kehuu: ”Diippiä! Tää on pojat harvinaisen diippiä!”

Ennätyksen laajuutta kuvastaa se, että samalla kun Monttumäki onnistui työpäivänsä hieman poikkeuksellisessa päättämisessä, niin samalla hän päätti myös kaikki toimeksiantonsa, avioliittonsa ja sukulaissuhteensa sekä omaan sukuunsa että varsinkin vaimonsa sukuun.

Kaiken kukkuraksi hän päätti vielä hypätä rakennustyömaalla kaivoon puolikkaalla voltilla huolimattomasti kerien, mikä erään silminnäkijän mukaan sujui näyttävästi juuri mainitulla tavalla (pisteet 9.5).

Tätä pidetään poikkeuksellisen kovana ennätyksenä, sillä moni suomalainen mies on yrittänyt vuositolkulla saada aikaiseksi edes jonkun näistä päämääristä lukemattomia olutpulloja apunaan käyttäen, mutta Aimo Monttumäki teki tämän kaiken, yhden helatorstaiviikonlopun aikana ja vain yhdellä pullolla – ja vieläpä tyhjällä.

Teksti: Bob Huttunen, maakuntakirjeenvaihtaja

Aiheen vierestä muissa aviiseissa:
IL 7.5.2013: Näppärä vinkki – olutpullo auki kaivinkoneellaTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.