Press "Enter" to skip to content

Innovaatiot

Pitkät alushousut saa jo laittaa alle – katso kuva!

.

Kylmentyvä keli antaa nyt luvan pitkien alushousujen käyttöön, vaikka niihin onkin tavallisesti pukeuduttu vasta ensimmäisen kunnollisen räkätaudin jälkeen. Alushousut voivat olla joko housu- tai haalarimallisia, ja niiden pinnan paksuuden on hyvä olla vähintään 3 mm.

Uutissirkuksen tutkimusten mukaan pitkien alushousujen paksuuden on kuitenkin oltava jopa 7 mm, jotta miehen eturauhanen toimii viilenevässä säässä moitteettomasti.

Pitkiä alushousuja ja niiden päälle pakkasessa puettavia raappahousuja on perinteisesti vältelty pääkaupunkiseudulla, vaikka ne olisivatkin erinomaisia erityisesti tuulisilla bussi- ja raitiovaunupysäkeillä.

Kunnollisen alusasun avulla voidaan myös merkittävästi vähentää hiilidioksidipäästöjä, koska tällöin henkilöauton sisätilanlämmittimen käyttöaikaa voidaan lyhentää.

Aiheesta muissa aviiseissa:
Yle 18.12.2009: Raappahousut – unohdettu lämmittäjäTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.