Press "Enter" to skip to content

Kotimaa , Uusimmat

Rintamamiestalon remontti valmistui Oulussa

Perikunnan epäillään saaneen rintamamiestalon remontin valmiiksi Oulun Karjasillalla. Talon edesmennyt omistaja aloitti kunnostustyöt vuonna 1989.

Vuonna 1989 käynnistyneet rintamiestalon korjaustyöt ovat käytännöllisesti katsoen valmiit.

Omistajan 29-vuotiaan pojan mukaan talon viimeinen keskeneräinen kunnostustyö eli suihkuhuoneen sisäkatto tuli valmiiksi viime yönä. Lisäksi hän totesi saaneensa olohuoneesta puuttuneet jalkalistat paikoilleen varhain tänä aamuna juuri ennen auringonnousua.

Mies muutti taloon vanhempiensa kanssa ollessaan kuuden vuoden ikäinen.

Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun rintamamiestalon remontti on Suomessa saatu kokonaan valmiiksi.

Suomalaisten omakotitalojen valmiinaolo kestää tilastojen mukaan noin kolme kuukautta. Oululaistaloakin isännöivä mies arvioi, että sen etelänpuoleinen seinä täytyy maalata ensi kesänä ja että samassa yhteydessä on aloitettava rännien korjaus.

“Kun päivänvalossa kiersin rakennuksen, niin huomasin kyllä vielä yhden pienen säädön: yläkerran parvekkeen oven ulkopuolelta puuttuu parveke, mutta laittanen sen sitten vesikourujen kanssa samalla kiipeämisellä.”

Lue Uutissirkuksesta myös:
17.4.2007: Tamperelaisesta rautakaupasta löytyi myyjä

Aihetta sivuten muuallakin netissä:
Rintsikka.fi 30.8.2011: Putkistokuvaa

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.