Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Uutissirkus selvittää: Tuhkapilvi jumiutti suomalaisinsinöörin

Projektipäällikkönä työskentelevä suomalaisinsinööri on joutunut viettämään kolme iltaa epäinhimillisissä oloissa, koska tuhkapilvi estää hänen matkustamisensa.

Projektipäällikkö Tarmo Kannustin sanoo, että hän on joutunut jumiutumisensa lisäksi kestämään monia sellaisia vaatimuksia, joita ei normaalissa arjessaan ole koskaan kohdannut.

“Esimerkiksi eilen vaimoni määräsi minut ensin täyttämään tiskikoneen ja sen jälkeen vaihtamaan puolivuotiaallemme kakkavaipan”, Kannustin toteaa. “Vaimo on ehtinyt asettaa minulle runsaasti tämänkaltaisia tehtäviä, koska tuhkapilven vuoksi olen jumiutunut kotiini enkä ole kuluvalla viikolla päässyt lähtemään yhdellekään työmatkalle.”

Asiasta kertoi ensimmäisenä Uutissirkuksen suuri jumiutumislähetys Yle Radio 1:ssä. Kuuntele tuore Uutissirkus Yle areenasta.Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2021 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.