Press "Enter" to skip to content

Kulttuuri

Poliitikko kiistää nukahtaneensa baariin

Helsinkiläinen poliitikko kiistää, että hän olisi nukahtanut baarissa keskiviikkoyönä. Poliitikko sanoo, että hän ei maannut töölöläisen ravintolan lattialla väsymyksen vuoksi.

Lehtijuttujen mukaan poliitikko oli juhlinut ravintolassa puoluetovereidensa ja muutamien julkisuuden henkilöiden kanssa. Hänen kerrotaan nukahtaneen anniskelupaikan lattialle kello 3.20.

”Tieto on täysin perätön”, poliitikko sanoo.

Poliitikon mukaan hän ei nukahtanut vaan sammui omaan oksennuslätäkköönsä.

”Illan mittaan alkoi näyttää siltä, että en saisi tänäkään yönä. Niinpä ryhdyin vetämään ankarasti viinaa.”

Poliitikko toteaa, että kello kolmen jälkeen hän tuli pahoinvoivaksi ja oksensi neljä kertaa. Pahoinvointi alkoi tanssilattialla, minkä jälkeen poliitikko oksensi ravintolan baaritiskille, portaikkoon ja aulaan.

”Yrjöttyäni vahtimestarin ja narikassa olleiden kahden minkkiturkin päälle sammuin aulaan omaan oksennuslätäkkööni. Sillä ei ollut mitään tekemistä nukkumisen tai väsymyksen kanssa.”

Poliitikko aikoo haastaa useita lehtiä oikeuteen ravintolauutisoinnin hänelle aiheuttamien henkisten kärsimysten vuoksi.

”En ymmärrä median tapaa vähätellä ja kuitata alkoholismini pelkäksi nukahtamiseksi, poliitikko toteaa. Hän mainitsee aikovansa haastaa myös Uutissirkuksen oikeuteen, koska emme tämän uutisemme yhteydessä ole paljastaneet hänen nimeään.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.