Press "Enter" to skip to content

Talous

Organisaatiouudistus vähensi johdon erektiovaivoja

Uutissirkus-julkaisun organisaatiouudistus on auttanut vähentämään lehden pääjohtajan ja päätoimittajan erektiovaivoja. Marraskuussa 2006 käynnistyneen uudistuksen viimeinen vaihe saatettiin päätökseensä eilen.

Organisaatiouudistuksen aluksi lehti teki työajansuunnittelujärjestelmäkokeilun, jonka aikana työntekijät tulivat töihin silloin kun heitä huvitti. Seuraavaksi työläisille teetettiin henkilökohtaiset töihintulosuunnitelmat. Uudistuksen aikana kaikki työntekijät vaihtoivat työpisteensä sijaintia 11 kertaa.

“Tämä vähensi johtomme erektiovaivoja 28%”, Uutissirkuksen toimittaja Uolevi Ahonen iloitsee.

“Touko-elokuussa toteutettu uudistuksen viimeinen vaihe puolestaan poisti omat erektiovaivani lähes kokonaan”, päätoimittaja Gilbert Granholm tiivistää.

Uudistuksen viimeisen vaiheen aikana yhtiö luopui teettämiensä henkilökohtaisten töihintulosuunnitelmien käytöstä. Kaikki julkaisun toimittajat tyhjensivät samalla uudet työhuoneensa. Uudistuksen myötä toimittajat saivat ryhtyä yrittäjiksi, joilta Uutissirkus ostaa materiaalinsa tarjouskilpailujen pohjalta.

“Esimerkiksi pääjohtajamme parantui kaikista vaivoistaan erektio-ongelmien vähenemistä koskevan uutissähkeen tarjouskilpailun kestäessä, Uolevi Ahonen mainitsee.

Toukokuun alun ja elokuun lopun välisenä aikana Uutissirkus ei ole julkaissut lainkaan uutta materiaalia. Lehden valitsema toimintatapa on osa organisaatiouudistusta ja se on herättänyt laajaa kiinnostusta mediataloissa ympäri maailmaa.Tykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.