Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Turvatarkastajien ripuli viivästytti lentoliikennettä

Turvatarkastajien ripuliepidemia on viivästyttänyt Helsinki-Vantaan lentoliikennettä. Vatsatauti puhkesi turvatarkastajissa äkillisesti noin viikko sitten.

Lennot ovat myöhästelleet puolesta tunnista tuntiin, koska matkustajat ovat juuttuneet turvatarkastusjonoon. Jonot ovat venyneet pitkiksi, sillä tarkastajat ovat joutuneet välillä keskeyttämään työnsä kokonaan.

”Pahimmillaan tilanne oli viime perjantaina kahvitunnin jälkeen, jolloin jouduin vaihtamaan virkapukuni housuja 17 kertaa tunnin sisällä”, turvatarkastaja Juhani Jokinen kuvailee.

Turvatarkastajat odottavat lainsäätäjiltä pikaisia toimia lentoturvallisuuden takaamiseksi poikkeuksellisissa oloissa. Heidän tavoitteenaan on, että elintarvikkeita ei enää saisi tuoda takavarikoitavaksi turvatarkastukseen ilman elintarvikeviranomaisten ennakkotarkastusta.

Be First to Comment

Leave a Reply

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.