Press "Enter" to skip to content

Ruoka, juoma, meno muu

HS: Sinkut eivät syö lihaa

Sinkut ovat lopettaneet lihansyönnin. He eivät myöskään käytä maitoa tai perunoita. Muiden muassa nämä seikat käyvät ilmi Helsingin Sanomat -lehden tuoreimmasta ruokakorivertailusta.

Samasta vertailusta on havaittavissa, että suomalaiset perheet eivät osta punaista lihaa tai makkaraa. Perheet eivät myöskään asioi Lidlissä.

Helsingin Sanomat on julkaissut ruokakorivertailujaan säännöllisesti vuodesta 2006 alkaen. Perheen ruokakorin hintoja lehti tarkkailee muutamissa pääkaupunkiseudun K-citymarketeissa, Prismoissa ja Stockmannin herkussa. Sinkkujen ruokakorien hinnat kerätään Lidlistä, K-marketista, Alepasta, Valintatalosta ja Siwasta.

Lue uutissirkuksesta myös:
17.9.2010 HS: Ruokakorivertailun tarkoitus ei ole vertailla ruokakoreja

Aiheesta muissa aviiseissa:
HS 15.9.2010: Kirjolohen hinta ratkaisiTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.