Press "Enter" to skip to content

Aseet ja neuleet

Varustaudu oikein muflonimetsälle

Vene, metsästyskivääri ja ministeriseura auttavat kestämään muflonijahdin rasitukset. Tämä käy ilmi Uutissirkuksen vastikään Säpin majakkasaarella tekemistä havainnoista.

Koska Suomessa muflonikantoja löytyy vain eräiltä saarilta, tehokkaimmastakaan autosta ei juuri ole hyötyä lajin metsästyksessä.

Uutissirkuksen toimittajat pääsivät mukaan hallituksen avainministerien metsästysretkelle sillä ehdolla, etteivät tee aiheesta juttua. Valtioneuvoston tiedotusta hoitavan viestintätoimiston mukaan tämä strategia oli paras keino varmistaa asian läpimeno kaikissa viestimissä.

“Se saattaa jopa syrjäyttää Arto Nybergin jalkaleikkausmuistelmat lähiviikkojen lööpeissä”, nimettömänä pysyttelevä valtioneuvoston viestintäasiantuntija ounastelee.

Retkellä noudatettiin ensimmäistä kertaa ministerien uutta turvallisuusstrategiaa. Sen mukaisesti lehtiin annetiin tieto eräiden ministerien samanaikaisista ulkomaanmatkoista.

Mufloni on onttosarvinen lammaslaji, jonka edustajia on siirretty eräille Suomen saarille 1940-luvulta alkaen. Porin edustalla olevassa Säpin Majakkasaaressa eli ennen ministerien metsästysretkeä reilun viidenkymmenen yksilön muflonikanta.

Mufloninmetsästyskausi käynnistyi syyskuun alussa ja jatkuu vuoden loppuun asti.

Kuuntele 2.9.2010 radioitu Uutissirkuksen suuri metsästyslähetys Yle areenasta.

Lisäksi toimittajat saavat saaliikseen Lapin erämaakämpälle julkisuutta pakoon vetäytymistään käsittelevää tiedostustilaisuutta jäjestävän Vesa-Matti Loirin, design-sängyn ja kolme aivan tavallista ihmistä.

Kehitä muflonitietouttasi:
Suomen metsästäjäliittoTykkäsitkö jutusta? Tietosuojadirektiivin vuoksi Tykkää-nappula näkyy tämän rivin yläpuolella vain jos olet kirjautunut Facebookiin ja hyväksynyt sen asetusten evästevalikosta valinnaiset evästeet.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2022 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme.