Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Maapallon sisältä löytyi muinaisen Theia-planeetan siruja – Perussuomalaiset haluaa karkottaa ne

Puolueen eduskuntaryhmä uskoo, että yhdenkään planeetan kappaleen ei tiedetä koskaan hakeneen Maasta oleskelulupaa, eikä niillä puolueen tietojen mukaan ole myöskään perheenjäseniä tai varmaa matalapalkkaista siivousalan työpaikkaa tiedossa täällä.

Maapallo avaruudesta, katsojaa kohti Aasia, Oseania ja Australia
Kuva: Arek Socha / Pixabay

Theia-nimisen planeetan uskotaan iskeytyneen maapalloon noin 4,5 miljardia vuotta sitten. Törmäyksessä maankuoren alle jäi Theiasta useita sirusia, jotka kansainvälinen tutkijaryhmä löysi vastikään.

“Olemme erittäin huolissamme että nyt, vuonna 2023 maapallo on saapumassa tienhaaraan jossa hallitsemattomasti ja joidenkin tietojen mukaan jopa erittäin väkivaltaisesti noin neljä ja puoli miljardia vuotta sitten luvatta Maahan saapuneet Theian palaset ajavat Suomea ja koko Maa-planeettaa Ruotsin tielle, kohti palavia lähiöitä ja reikäisiksi ammuskeltuja autoja”, sanoo Perussuomalaisten puheenjohtaja ja valtionvarainministeri Riikka Purra naama täysin pokerina.

Eduskunnan puhemies ja puolueensa älykkösiiven ainoa ja itsenimetty jäsen Jussi Halla-Aho vahvistaa omalta osaltaan Theian palasten tunkeutuneen täysin laittomasti Maahan.

“Lisäksi ne ovat tarkoituksella kadonneet maan alle piiloon viranomaisilta, eikä Suomen poliisi näin ollen voi niitä mitenkään löytää nykyisillä resursseillaan. Tästä johtuen poliisille tulisi antaa enemmän rahaa, laajemmat oikeudet kaiken suhteen sekä isommat lapiot ja erityisiä sinivalkoisia poliisikäyttöön suunniteltuja kaivinkoneita”, hän toteaa huuliaan brumistellen.

Uutissirkuksen saamien tietojen mukaan maailman geologit ja tähtitieteilijät kommentoivat puolueen vaatimusta sanomalla: “Mitä aktuaalista helvettiä nyt taas?”

Teksti: Flaberta Rock, Satiiriämpäri 2024 -kilpailija

Tamä juttu on mukana Satiiriämpäri 2024 -kirjoituskilpailussamme. Voittaja valitaan tammikuun loppupuolella Facebook-tykkäysten, -jakojen ja kommenttien määrän perusteella. Osallistu sinäkin! Palkintona ilmaisia ämpäreitä! Lähetä tekstisi kilpailulomakkeellamme tai lue ainakin kaikki #Satiiriämpäri2024-kisan jutut ja esitelmöi niistä ystävillesikin.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2024 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.