Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Hallitus lupaa poistaa rasismin kuudessa kuukaudessa

Mikäli kukaan ei muuta ulkomailta Suomeen ja jos myös kaikki jo nyt täällä asuvat muualla syntyneet muuttavat pois, rasismi saadaan lähes kokonaan kitketyksi maastamme, arvioi Uutissirkuksen tavoittama hallituslähde.

mies kävelee shortseissa Suomen lippu olallaan kohti talvista Senaatintoria
Arkistokuvamme liittyy tapaukseen.

Vastikään ilmestyneen EU-selvityksen mukaan Suomi koetaan yhdeksi Euroopan rasistisimmista maista, mutta hallitus ryhtyi jo kesällä voimatoimiin rasismin kitkemiseksi. Hallituksen tärkein operaatio oli rasismia koskeva tiedonanto.

Pääministeri Petteri Orpon (kok) mukaan hallitus on valmis milloin tahansa antamaan lisää vahvoja tiedonantoja, mikäli rasismi ei jo nykyisillä toimilla katoa maastamme.

Hallitusohjelman mukaisesti rasismia pyritään torjumaan mm. perumalla oleskelulupa, jos työperustaisen luvan haltija on yli kolme kuukautta työttömänä.

Myös Euroopan unioni on omalta osaltaan jo pitkään pyrkinyt vähentämään rasismia antamalla mahdollisimman laajojen mantereellemme pyrkivien ihmisjoukkojen hukkua Välimereen.

Aiheesta muualla:
HS 25.10.2023: Pääministeri Petteri Orpo kommentoi rasismitutkimusta: Ikävää luettavaa

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.