Press "Enter" to skip to content

Kotimaa

Mielenosoittaja: ”Irtisanoudun pään leikkaamisesta sellaisena kuin se on klassisesti ymmärretty”

Hallitusta kritisoineeseen mielenosoitukseen osallistunut henkilö kertoo, että hän ei kehota ketään poistamaan keneltäkään päätä.

parturi leikkaa hiuksia
Kuva: Clker-Free-Vector-Images / Pixabay

”Irtisanoudun pään leikkaamisesta sellaisena kuin se on klassisesti ymmärretty, hän sanoo.

”Sitten on tietysti sellaisia, joiden mielestä mikä tahansa mielenosoitusjuliste vaatii pään leikkaamista”, hän jatkaa.

Mielenosoittaja ei tarkentanut, mitä hän tarkoittaa näillä erilaisilla tulkinnoilla pään leikkaamisesta.

Pään leikkaaminen tuli esille sunnuntaina, kun reilun kymmenentuhannen hengen mielenosoittajajoukon yksi juliste käsitteli asiaa. Kun teema tämän jälkeen mainittiin myös joissakin somekeskusteluissa, median oli pakko uutisoida siitä laajasti.

”Muuten klikkaukset olisivat jääneet saamatta”, arvioi Uutissirkuksen mielenosoitus- ja otsikointiasiantuntija Uolevi Ahonen.

Uutissirkus seuraa tilannetta hetki hetkeltä ja niin myös eduskunta, joka keskustellee asiasta huomenissa.

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.