Press "Enter" to skip to content

Politiikka

Asiantuntijat: Poliittinen keskustelu kiellettävä Twitterin ja Tiktokin ulkopuolella

Korkeintaan 280 merkin tekstit tai 180 sekunnin videot ovat täydellisiä poliittisen diskurssin toteutumiseen, haastattelemamme asiantuntijat toteavat.

Arkistokuvamme liittyy tapaukseen.

“Jo lukiossa äidinkielen opettaja sanoi, että turhaa jaarittelua on suotavaa karsia”, Uutissirkuksen hallitusneuvottelu- ja petsinalleasiantuntija Uolevi Ahonen kiteyttää.

Myöskään somesta löytämämme toisen asiantuntijan mukaan asiat eivät ole niin monimutkaisia kuin halutaan väittää.

”Jos Make Rymättylästä asian tietyllä tavalla kokee, ei väittämän totuusarvoa ole syytä kyseenalaistaa – Occamin partaveitsikin sen sanoo. Tällöin aikaa ja merkkejä jää kätevästi myös piilomainostamiseen”, toteaa ehdottoman luotettavalta vaikuttava Armanin pukua ja Bugatin salkkua käyttävä twiittaaja, joka haluaisi nimensä julkisuuteen.

Sekä Ahonen että twittaaja viittavat tuoreeseen kyselytutkimukseen, johon osallistui 27 Teemu Selänteen lähipiiriin kuuluvaa ihmistä.

Tuloksista kävi myös selvästi ilmi, että yksikään Suomen kansalainen ei syö eikä ole koskaan syönytkään liikaa punaista lihaa, vaikka asiaa ei varsinaisesti tutkimuksessa kysyttykään.

“Näkemyksemme istuu myös mainiosti tietyissä piireissä vallalla olevaan ilmapiiriin, jossa Yleisradion toimintaa halutaan supistaa. Lakkauttamalla turha osuus eli poliittinen asiasisältö kansalaiset pääsevät nauttimaan Ylen tärkeimmästä sisällöstä, Teksti-TV:stä”, Ahonen sanoo.

”Todennäköisesti rahaa jää lähinnä sääraporttien julkaisuun, eivätkä kenenkään verovarat mene hukkaan. Ja jos säätiedotteiden sanat asetetaan oikein huolella, kukaan ei välttämättä edes pääse syyttämään Yleä politikoinnista.”

Teksti: Armas J. Olavi, maakuntakirjeenvaihtaja, Säätytalo

Info Mediatiedot Toimitus Toimittajaksi Kauppa International

© 2023 Suomen Uutissirkus & Cheatingu Consulting & Pohjoisnapa-tuotanto, BOX 1047, 00101 HELSINKI, FINLAND | Uutissirkus on kansainvälinen ilosanomalehti verkossa eli satiirinen ilmaisjakeluverkkolehti | Vastaava päätoimittaja: Gilbert Granholm | ISSN 1798-5048 | Huumori, komiikka, satiiri, ajankohtaissatiiri, parodia, travestia ja muu burleski jonglööraus alkoi cheatingu.com -sivustolla vuonna 2004 | Entries (RSS) | Käytämme evästeitä, jotta kaikki liikehtimisenne internjetissä taltioituisi mahdollisimman moneen paikkaan ja edistäisi meidän ja etenkin yhden jos toisen muunkin tahon puuhailuja, jotka kaikki totta tosiaan kestävät päivänvalon, niin että eipä tässä sitten muuta kuin jatkat surffailua ja näin osoitat hyväksyväsi kaiken edellämainitun, mutta toisin kuin jokseenkin kaikki muut voit toki lukaista vielä tietosuojaselosteemme. Niin ja semmoista vielä, että Mastodonissakin ollaan.